10:47 | 17 май 23 4098

Мобилното уеб приложение на Sportingwin се нарежда сред най-добрите за българските играчи

Мобилното уеб приложение на Sportingwin се нарежда сред най-добрите за българските играчи / Новини от Казанлък

Ясно е, че в днешния модерен свят технологиите са един неизменен елемент. Наред с тях обаче вървят и залозите. А за да стават по-конкурентни компаниите, трябва да „хванат“ по-широк кръг от хора. Това, разбира се, минава и през развиване на повече функции, услуги и други. С разработване на Sportingwin приложение едноименният бранд цели точно това. Чуждестранният оператор дори може да мине за един от пионерите на мобилни апп-ове. Компанията разполага с изключително модерно приложение, на което биха завидяли доста бетинг сайтове. В този текст ще ви разкрием какво откриха експертите от Nostrabet за приложението на Спортингуин.

Разработчиците на фирмата са сътворили една цялостна услуга, съчетаваща почти всички възможни опции. Това заслужава добра дума и се отчита от Нострабет, който определя приложението като „едно от най-добрите на българския пазар“.

И напълно естествено, то е налично за различните по вид операционни системи – Android и iOS. Ситуацията с тегленето е малко двустранна и тук предимство имат потребителите на втората изброена информационна система. Хората с Айфон могат по-лесно да изтеглят приложението, директно от официалния сайт на компанията. Потребителите с Андроид обаче трябва да преустроят настройките на телефона си, защото по подразбиране не са разрешени тегленията на този определен тип файлове. Ако трябва да навлезем в конкретика – такива от външни източници. Опцията, с която „финтирате“ вашия браузър е в настройките си. Ако пък разполагате с друга хазартна платформа под формата на приложение, най-вероятно помните какъв е целия механизъм. Досаден, но необходим, ако желаете да ползвате app.

След тегленето идва ред и на функциите на мобилната версия на бетинга. Опциите в приложението са абсолютно съотносими като количество и качество като тези в сайта. Включват се пазарите на живо, тези за електронни и виртуални спортове и други. Не липсват и функции като кеш аут. Тя позволява на играчите да затворят предварително свой залог, ако нещата се развиват в тяхна полза.

Спортните залози на живо също са добра отличителна черта. Статистиката е поднасяна много ефикасно и в реално време за пълноценно следене на спортното събитие.

Като нещо негативно, от Nostrabet отчитат, че е липсата на бонус за „мобилни играчи“. Т.е. такива, ползващи приложението. Не са малко операторите на запад, които имат подобни оферти към играчите си. Съществува и доводът, че в България това е почти нечувано, което към момента служи за адекватно оправдание дори и за Спортингуин.

Както на сайта, така и на телефона може да се активира всеки един бонус код. Спортингуин е бранд, който раздава много добри бонуси. Солидните коефициенти обаче, като че ли носят по-големи дивиденти на марката.

Ако направим сравнение между сайта и мобилното приложение, по примера на Нострабет, ще открием доста повече ползи за апп-а. Най-простият аргумент е, че всичко се случва с ценни секунди по-бързо и без излишно прехвърляне в браузъра, от който евентуално бихте отворили уеб сайта. Основните предимства на всяко едно приложение са скоростта и неговата опростеност. Плюс това, за доста приложения е известно, че изпращат нотификации при старт на дадено спортно събитие или нещо ключово в двубоя (гол, дузпа, червен картон, прекъсване). Мобилните приложения имат и една лоша черта – заемат памет в устроството на телефона. Подобен тип апликации имат и проблема, който разгледахме по-нагоре – този с тегленето.

И все пак, изборът в крайна сметка е ваш. Спортингуин има едно от най-добрите приложения на пазара и ако решите да му се доверите, няма да сбъркате. Влизането през браузър също е нелоша опция и няма да ви разочарова, но може да ви омръзне по-бързо. Каквото и да изберете, имайте предвид, че спортингуин е нов оператор за България и вероятно тепърва ще търпи развитие. А докато то дойде – играйте с мярка.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg

 

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Най - четени новини

за последната седмица

7 язовира в страната са с обезпокоително ниски нива, отчитат от МОСВ

23394 | 15 юли 2024

Във вторник ще бъде поклонението пред тленните останки на Стойчо Стоев - дългогодишен служител от Суперабразив ЕООД

14387 | 14 юли 2024

БДЖ пусна директен влак между Русе и Пловдив, минаващ през Казанлък

8199 | 15 юли 2024

Община Казанлък изхвърляла нерегламентирано отпадъци в частен имот, глобиха я

7132 | 16 юли 2024

Огнеборци гасят пожар край фотоволтаичен парк до село Голямо Дряново

5465 | 17 юли 2024

27 доброволци ремонтираха покрива на шипченския храм

4455 | 15 юли 2024

Кадри от старите ленти: Димо Лесев и авторското му парче

3960 | 17 юли 2024

Забранява се влизането с лодки и джетове в яз. Копринка

3893 | 19 юли 2024

45-годишен мъж е в болница с опасност за живота след катастрофа край град Шипка

3718 | 15 юли 2024

Спасиха мъж заплашващ, че ще скочи от прозорец в Казанлък

3577 | 15 юли 2024
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак