13:45 | 19 май 23 1023

Стъпки за регистрация в Bwin през телефон и компютър

Стъпки за регистрация в Bwin през телефон и компютър  / Новини от Казанлък

Спортните и казино залози онлайн навлязоха със страшна сила в ежедневието ни. Особено в България, в последните години пазарът се разшири изключително е неподправено. Един от чуждестранните бетинг оператори, които пребивават у нас е Биуин. Марката е изключително известна и отвъд Европа, но у нас като че ли все още не си е проправила път към челото. Всъщност бетинг компанията има много достойнства, започвайки с това, че процесът по регистрация в Bwin е изключително лесен и ненатоварващ, дори елементарен. За някои играчи правенето на регистрации е истинска досада, но ако се доверите на австрийския букмейкър, няма да изпитате такава. Независимо дали ще се логнете през компютър или своето мобилно устройство. В този текст ще сравним и покажем именно това – колко е опростена регистрацията в тази хазартна платформа.

Точна както във всеки букмейкър онлайн и при Биуин регистрацията преминава в няколко идентични етапа. Ако имате опит с регистрациите в други сайтове, то попълването на тези бланки няма да ви учуди с абсолютно нищо. Ако пък сте позабравили как стават регистрациите или никога не сте правили, този текст е изключително подходящ за вас.

Процесът по регистрация започва от оцветения ярко бутон в горната дясна част на екраните на смартфоните и десктопите. Контрастът с тъмния фон е отличителен и е трудно да се помисли, че може да бъде незабелязан този бутон. След неговото натискане, вие вече създавате своя профил. Това се случва в три последователни стъпки.

Започва се с някои лични данни за опериране онлайн – имейл адрес и парола. Важността на паролите в интернет е пословична, но съветваме да дадете актуален имейл, който проверяват често. Така ще си спестите много главоболия с всякакви потвърждения, а отдело от това своевременно ще получавате и известия от Биуин за текущ промоции или важни информации. Ако получавате известия на телефона си от Gmail за всяка получена поща – това е само във въш плюс.

Във втората част на попълването на данните се изискват уникалните и лични сведения за вас. Три имена (име, презиме, фамилия), документ за самоличност – валидни са паспорт и лична карта, ЕГН. Тук няма абсолютно никаква разлика в това дали се регистрирате през компютър или своя смартфон.

В третата фаза или бланка от регистрирането ви в платформата са необходими и още няколко данни за вас самите. Те са свързани с местоживеенето ви. Град, област, пощенски код, текущ адрес. Нужно е да попълните и друга форма за контакт под формата на телефонния си номер. Съгласявате се и с декларацията за поверителност и Общите условия на бетинг компанията. Именно в декларацията са поместени и доста точка относно защитата на вашите лични данни. За тях няма нужда да се притеснявате. Първо, защото законовите рамки в Европейския съюз са изключително строги и на второ мяст, защото очевидно контролният орган в България е преценил, че операторът може да ги съхранява.

Всеки профил в абсолютно всеки бетинг сайт завършва с потвърждение. Точно затова е важен и мейлът. Именно в своята електронна поща вие получавате линк, с който да активирате новосъздадения си акаунт. Тук десктоп версията вероятно е по-бързият вариант, като е нужен просто един допълнителен прозорец в браузъра, който ползвате. Обикновено мейл от букмейкъра се получава до само няколко минути след завършването на регистрацията. Ако не получите такъв до около 15-20 минути след финализирането на процеса по регистрация, се чувстайте свободни и дори длъжни да се обърнете към поддръжката на сайта. Bwin поддържа добре своята платформа и със сигурност бързо ще получите обратна връзка и полезни отговори.

Повечето експерти препоръчват да завършите цялата гама от технически подробности с верификация на акаунта си, веднага след активацията на профила. Това само ще ви улесни при бъдещи тегления на печалби. В специално разработена форма е необходимо да прикачите копие от ваш документ за самоличност, като тук може да се доверите и на своята шофьорска книжка. Като много важно и послено уточнение, е, че и това се прави с цел обща безопасност.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg

Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде обичате да се разхождате в Казанлък и околията?

Обяви от Казанлък:

Заигра се хоро голямо в Дамасцена 30 юни - 2 юли

Заигра се хоро голямо в Дамасцена 30 юни - 2 юли

Скъпи приятели! СНЦ „Приятели на фолклора” отново ви кани на големия празник, на който сме организатори – третото...

Платени съобщения 01/06/2023 гр.Казанлък
Club 35 на плаж Нестинарка набира сезонни работници

Club 35 на плаж Нестинарка набира сезонни работници

Club 35 на плаж Нестинарка в град Царево търси сезонни работници за плажния бийч бар. Екипът ни набира готвачи, бармани,...

Работа 31/05/2023 гр.Казанлък
Гостилница “Чановете” в Казанлък търси персонал!

Гостилница “Чановете” в Казанлък търси персонал!

Гостилница „Чановете” в Казанлък набира персонал. Заведението търси пицари, готвачи и сервитьори. За повече...

Работа 26/05/2023 гр.Казанлък
СБА Казанлък обявява курсове за шофьори

СБА Казанлък обявява курсове за шофьори

Учебен център СУАБ - СБА град Казанлък , обявява нови курсове за шофьори категория “В” всяка четна седмица на...

Разни 22/05/2023 гр.Казанлък
Аквапарк Овощник набира персонал

Аквапарк Овощник набира персонал

Аквапарк WaterLand Овощник търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон. Предлагаме свободни позиции на длъжностите: • Помощник...

Работа 15/05/2023 с.Овощник
Хотел Еделвайс търси сервитьор/ка за събота и неделя

Хотел Еделвайс търси сервитьор/ка за събота и неделя

Ресторантът в хотел Еделвайс търси да назначи сервитьор/ка за дните събота и неделя. Ангажираността ще е само...

Работа 12/05/2023 гр.Казанлък
КИА Казанлък търси диагностик-гаранционно обслужване на автомобили КИА

КИА Казанлък търси диагностик-гаранционно обслужване на автомобили КИА

Отговорности: - Цялостна техническа проверка и техническо обслужване на автомобили Киа; - Гаранционен и извън...

Работа 11/05/2023 гр.Казанлък
Специалист продажби в Автосервиз КИА Казанлък

Специалист продажби в Автосервиз КИА Казанлък

Вашата кандидатура е подходяща ако притежавате: - За длъжността е желателно кандидата да има познания по устройството...

Работа 09/05/2023 гр.Казанлък

Най - четени новини

за последната седмица

Казанлъчанин предложи брак пред новата изрисувана фасада в Западното

20917 | 04 юни 2023

Стотици мотористи от България и чужбина пристигат за традиционното издание на “The Black Roses MC“ 2023

17483 | 07 юни 2023

На живо от пл. Севтополис: Международен фолклорен фестивал и концерт на BONEY M. XPERIENCE

12380 | 03 юни 2023

Скандал, прерастнал в сбиване изпрати рибар в болницата

11378 | 05 юни 2023

Изгоря апартамент в Източното

11106 | 05 юни 2023

Десетки Царици рози и техните подгласнички се събраха за представянето на едноименната книга

10484 | 03 юни 2023

Шевици и рози красят фасадата на осем етажен блок в Казанлък

9433 | 03 юни 2023

Катастрофа с двама пострадали на изхода на Казанлък

9148 | 03 юни 2023

От днес в Павел баня започват празничните дни на розата и минералната вода

8669 | 05 юни 2023

Жена с колело пострада при катастрофа на пътя Казанлък – Енина

8281 | 02 юни 2023
Sesame
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак