13:45 | 19 май 23 3938

Стъпки за регистрация в Bwin през телефон и компютър

Стъпки за регистрация в Bwin през телефон и компютър  / Новини от Казанлък

Спортните и казино залози онлайн навлязоха със страшна сила в ежедневието ни. Особено в България, в последните години пазарът се разшири изключително е неподправено. Един от чуждестранните бетинг оператори, които пребивават у нас е Биуин. Марката е изключително известна и отвъд Европа, но у нас като че ли все още не си е проправила път към челото. Всъщност бетинг компанията има много достойнства, започвайки с това, че процесът по регистрация в Bwin е изключително лесен и ненатоварващ, дори елементарен. За някои играчи правенето на регистрации е истинска досада, но ако се доверите на австрийския букмейкър, няма да изпитате такава. Независимо дали ще се логнете през компютър или своето мобилно устройство. В този текст ще сравним и покажем именно това – колко е опростена регистрацията в тази хазартна платформа.

Точна както във всеки букмейкър онлайн и при Биуин регистрацията преминава в няколко идентични етапа. Ако имате опит с регистрациите в други сайтове, то попълването на тези бланки няма да ви учуди с абсолютно нищо. Ако пък сте позабравили как стават регистрациите или никога не сте правили, този текст е изключително подходящ за вас.

Процесът по регистрация започва от оцветения ярко бутон в горната дясна част на екраните на смартфоните и десктопите. Контрастът с тъмния фон е отличителен и е трудно да се помисли, че може да бъде незабелязан този бутон. След неговото натискане, вие вече създавате своя профил. Това се случва в три последователни стъпки.

Започва се с някои лични данни за опериране онлайн – имейл адрес и парола. Важността на паролите в интернет е пословична, но съветваме да дадете актуален имейл, който проверяват често. Така ще си спестите много главоболия с всякакви потвърждения, а отдело от това своевременно ще получавате и известия от Биуин за текущ промоции или важни информации. Ако получавате известия на телефона си от Gmail за всяка получена поща – това е само във въш плюс.

Във втората част на попълването на данните се изискват уникалните и лични сведения за вас. Три имена (име, презиме, фамилия), документ за самоличност – валидни са паспорт и лична карта, ЕГН. Тук няма абсолютно никаква разлика в това дали се регистрирате през компютър или своя смартфон.

В третата фаза или бланка от регистрирането ви в платформата са необходими и още няколко данни за вас самите. Те са свързани с местоживеенето ви. Град, област, пощенски код, текущ адрес. Нужно е да попълните и друга форма за контакт под формата на телефонния си номер. Съгласявате се и с декларацията за поверителност и Общите условия на бетинг компанията. Именно в декларацията са поместени и доста точка относно защитата на вашите лични данни. За тях няма нужда да се притеснявате. Първо, защото законовите рамки в Европейския съюз са изключително строги и на второ мяст, защото очевидно контролният орган в България е преценил, че операторът може да ги съхранява.

Всеки профил в абсолютно всеки бетинг сайт завършва с потвърждение. Точно затова е важен и мейлът. Именно в своята електронна поща вие получавате линк, с който да активирате новосъздадения си акаунт. Тук десктоп версията вероятно е по-бързият вариант, като е нужен просто един допълнителен прозорец в браузъра, който ползвате. Обикновено мейл от букмейкъра се получава до само няколко минути след завършването на регистрацията. Ако не получите такъв до около 15-20 минути след финализирането на процеса по регистрация, се чувстайте свободни и дори длъжни да се обърнете към поддръжката на сайта. Bwin поддържа добре своята платформа и със сигурност бързо ще получите обратна връзка и полезни отговори.

Повечето експерти препоръчват да завършите цялата гама от технически подробности с верификация на акаунта си, веднага след активацията на профила. Това само ще ви улесни при бъдещи тегления на печалби. В специално разработена форма е необходимо да прикачите копие от ваш документ за самоличност, като тук може да се доверите и на своята шофьорска книжка. Като много важно и послено уточнение, е, че и това се прави с цел обща безопасност.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Най - четени новини

за последната седмица

Почина Стойчо Стоев - дългогодишен специалист от Суперабразив ЕООД

14636 | 10 юли 2024

Закопчаха 29-годишна крадла, задигнала близо 10 хил. лв. и злато от къща в с. Едрево

11830 | 12 юли 2024

Издирва се Стефан Калчев

11273 | 09 юли 2024

Арестуваха 26-годишна в Казанлък с коктейл от канабис, амфетамин и метамфетамин зад волана

6996 | 09 юли 2024

Ретро автомобили с класическа и неповторима визия ще ви очакват този уикенд в “Дамасцена“

5103 | 09 юли 2024

Пети ден без следа от Стефан Калчев

4108 | 11 юли 2024

Откриха 100 стека цигари без бандерол при проверка на автомобил в с. Габарево

3558 | 09 юли 2024

Поредна кражба е извършена от асансьор в Източното на Казанлък

3476 | 10 юли 2024

Софиянци ремонтират покрива на шипченския храм “Успение Богородично“

3442 | 09 юли 2024

Във вторник ще бъде поклонението пред тленните останки на Стойчо Стоев - дългогодишен служител от Суперабразив ЕООД

3137 | 14 юли 2024
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак