13:53 | 01 юни 23 5862

МЦР „Взаимопомощ” търси български доброволци по проект „Еко енергия“

МЦР „Взаимопомощ” търси български доброволци по проект „Еко енергия“ / Новини от Казанлък

Търсят се български доброволци по проект „Еко енергия“ на програма „Европейски корпус за солидарност“, който ще се осъществи в гр. Казанлък и с. Средногорово, общ. Казанлък.

Младежки център за развитие „Взаимопомощ” притежава „Знак за качество“ по програма „Европейски корпус за солидарност”от Европейската комисия за посрещане и изпращане на доброволци. Организацията търси български доброволци за участие в краткосрочен проект „Еко енергия“ по програмата.

Проектът ще се проведе в гр. Казанлък и с. Средногорово, общ. Казанлък, в Долината на розите, България, от 19 юни 2023 г. до 16 август 2023 г.

Проектът се състои основно от дейности на открито в изградения екоцентър „Зелена Европа“ с. Средногорово, в който ще се прилагат еко технологии като компостиране, рециклиране и др. Ще бъдат създадени филми и други изкуства, посветени на околната среда. Ще се организира еко академия и почистване на замърсени терени в Община Казанлък.

"Търсим креативни хора с различни умения и опит, които обичат да работят в екип по видеоклипове, бюлетини и кампании за еко тематика.", споделят от МЦР „Взаимопомощ”. 

Приемащата неправителствена организация ви осигурява безплатно настаняване при необходимост, джобни (150 евро) и пари за храна (150 евро) на месец.

Допускат се само лица от 18 до 30 години. Изпратете вашата автобиография и кратка мотивация на английски или български език на ydcma2004@gmail.com с тема „Еко енергия“.

Повече информация и информационен пакет за проекта в линка: Eco Energy - The Youth

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак