10:40 | 11 юли 23 8672

Частично затваряне на участък от бул.“Княз Александър Батенберг“ в Казанлък от утре

Частично затваряне на участък от бул.“Княз Александър Батенберг“ в Казанлък от утре / Новини от Казанлък

От утре, сряда, 12.07.2023 г., се въвежда временна организация на участъци, в зависимост от етапа на строително-монтажните дейности по ВиК мрежата, за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства по бул.„Княз Александър Батенберг“, еднопосочно в посока изток - запад,  в град Казанлък, както следва:

- в участъка  от кръстовището на бул.„Княз Александър Батенберг“ с ул.„Д-р Стамболски“ до кръстовището с ул.„Хаджи Димитър“ - южното пътно платно ще бъде затворено в посока запад - изток.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните маршрути: бул.„Розова долина“, ул.„Пейо Яворов“, ул.„Св. Св. Кирил и Методий“, ул.„Отец Паисий Хилендарски“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.

Промените в движението се налагат във връзка с изпълнението на проект на „ВиК“ ЕООД – Стара Загора в Казанлък по реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа в града и ще важат от 08,00 часа на 12.07.2023г., сряда  до 17,00 часа на 21.07.2023г., петък, включително.

Междувременно, градски автобусни линии №12 и №13 ще пропускат спирка „Гимназия“ (посока запад - изток) и ще се ползва спирка „Белчовата“. Автобусни линии №4 и №14 също ще пропускат спирка „Гимназия“ (посока запад - изток) и ще се ползва спирка до Универмага, срещу банка ДСК.

Пресцентър на Община Казанлък 

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак