11:45 | 31 август 23 4453

Отличен старт за младите “Рози“ с Мариян Василев

Отличен старт за младите “Рози“ с Мариян Василев / Новини от Казанлък

Момчетата на ФК „Розова долина“, водени от треньора треньора Мариян Василев, стартираха сезона в Зонална група Пловдив U17 с успех, побеждавайки тима на „Сините камъни“ Сливен с 2:1.

„Силен мач от момчетата, които наложиха високо темпо и създадоха много ситуации за попадение. Два пъти гредата помогна на гостите, а и няколко страхотни спасявания на техния страж запази резултата само 2-0 до 84-та минута, в която допуснахме грешка. Тогава ни върнаха едно попадение с единствения удар в мача по посока нашата врата", разказа наставникът на казанлъчани. Попаденията за отбора ни отбелязаха Николай Георгиев и Мариян Георгиев.

„Успех на гостите от Сливен и благодарим за коректното отношение, а примерът, който дава треньорът им е истински еталон за подражание. След срещата гостите изчистиха съблекалнята и я оставиха във вида, в който я завариха“, допълва Мариян Василев.

Следващият мач за неговите възпитаници предстои на финала на седмицата срещу Марица“ Пловдив. Срещата ще се играе в неделя, 3 септември, от 10:00 ч на стадион Севтополис 2. От клуба ни призоваха казанлъчани да подкрепят момчетата с присъствието си на стадиона.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак