14:21 | 07 септември 23 6356

2650 лв. в полза на ФК “Розова долина“ бяха събрани от продажбата на билетите за мача с „Бдин“ (Видин) в Деня на Съединението

2650 лв. в полза на ФК “Розова долина“ бяха събрани от продажбата на билетите за мача с „Бдин“ (Видин) в Деня на Съединението / Новини от Казанлък

По повод разпространената информация за събиране на незаконни дарения от продажбата на билети по време на мача на ФК " Розова долина" срещу ОФК „Бдин 1923“ /Видин/ , който се игра вчера /6-ти септември/ на стадион „Севтополис“ в Казанлък, от ръководството и футболистите на ФК " Розова долина" се свързаха с kazanlak.com и заявиха следното:

„Благодарим Ви казанлъчани за подкрепата Ви във вчерашния мач в Турнира за националния трофей. Събраната сума от 2650 лв. е в полза на клуба, за което също благодарим от сърце! Денят на Съединението ни събра на стадион "Севтополис", а емоцията на "Цар Футбол" означава много усмивки,  отборен дух и позитивни моменти сред децата. Вчера на стадиона имаше и много семейства, надяваме се винаги да сме заедно, защото спортът възпитава, гради лидери и личности! 

САМО РОЗИ!

От ръководството на ФК „Розова долина“  подчертават,  че съдействие при продажбата на билетите за вчерашния мач е била оказана от доброволци, а приходите от билетите, на които е било упоменато в десния край „Дарение“ са били събирани в специална кутия, която е била отворена в присъствието на комисия. След преброяването на сумата, отново в присъствието на комисия е бил издаден и ордер за сумата от 2650 лв., която ще бъде използвана в подкрепа на ФК „Розова долина“.

Инициативата за каузата е дело на казанлъшкия отбор, а Община Казанлък няма нищо общо с  конкретната кампания, подчертават от ръководството на ФК „Розова долина“.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак