11:41 | 08 септември 23 5979

„Хармонията на нашата душа“ - най-новото авторско СПА меню в портфолиото на клуб Хармония СПА

„Хармонията на нашата душа“ - най-новото авторско СПА меню в портфолиото на клуб Хармония СПА / Новини от Казанлък

Процедурите за лице и тяло в ексклузивното, авторско меню на клуб Хармония СПА са вдъхновени от цветята на д-р Едуард Бах-природни еликсири, които се употребяват с цел да променят отрицателните душевни терзания в положителни емоции.

Страх, неувереност, несигурност, липса на интерес към настоящето, самотност, изтощение, обезкураженост, прекомерна загриженост за добруването на другите са част от отрицателните чувства, които се трансформират успешно в положителни чрез външно и вътрешно приложение на Баховите еликсири.

Програмата „Изгрев“ е предназначена за омекотяване на раздразнителността и свръхчувствителността, дава увереност и премахва вътрешното напрежение. Включва синхроничен масаж с огледало, звукова хармонизация и трансформиращ акцент върху врат и уши.

Програмата „Полет“ е изготвена за спасителна стимулация на блуждаещия нерв /връзката ум-тяло / и намаляване на нивата на стрес, страх и паника. Постига се успокояване на темпото и позитивна промяна.

Програмата „Земя“ съчетава енергията на интуитивно избрани полускъпоценни камъни с озонова мъгла за успокояване на мисловната буря с аурикуло масаж и масаж на скалпа се неутрализира паниката и намалява усещането за ускорено темпо в ежедневието/въртележка/.

Програмата „Огън“ прилага рескю подход при скованост и болка с апликация на затоплени вулканични камъни и живи думи, затвърждава се усещането за сигурност и цялост между духовното и физическо тяло.

За записване тел. 0431 / 84 688 или 0878 931 668

Адрес: гр. Казанлък, ж.к. Изток, ул. Петьо Ганин 31

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак