13:01 | 18 септември 23 4206

Осъдиха 45-годишна жена на пробация и глоба за продажба на фалшиви стоки от известни търговски марки

Осъдиха 45-годишна жена на пробация и глоба за продажба на фалшиви стоки от известни търговски марки / Новини от Казанлък

Районен съд – Казанлък, след като разгледа представеното в съдебно заседание споразумение, постигнато между представителя на прокуратурата, защитника и обвиняемата С. Д., намери, че същото е допустимо и не противоречи на закона и морала.

По силата на одобреното от съда споразумение 45- годишната С. Д. ще търпи наказание „Пробация“ с пробационни мерки „Задължителна регистрация по настоящ адрес“ за срок от осем месеца два пъти седмично, и „Задължителни периодични срещи с пробационен служител“ за срок от осем месеца. Наложено й бе и кумулативно предвиденото наказание глоба в размер на 1000 лева.

Обвиняемата се призна за виновна в това, че в периода от 31.03.2019 г. до 25.02.2023 г. в гр.Казанлък, в условията на продължавано престъпление, без съгласието на притежателите на изключителното право на различни световноизвестни търговски марки, предлагала за продажба, посредством профил в платформата за интернет комуникация „Фейсбук“, 196 броя слънцезащитни очила и 53 броя търговски опаковки за слънцезащитни очила (кутии).

Веществените доказателства, иззети от обвиняемата, се отнемат в полза на държавата и предстои да бъдат унищожени по надлежния ред.

Одобреното споразумение е окончателно и има последиците на влязла в сила присъда.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак