14:02 | 27 септември 23 9677

М+С Хидравлик събира в най - мащабната среща досега дистрибуторите си от цял свят

М+С Хидравлик събира в най - мащабната среща досега дистрибуторите си от цял свят / Новини от Казанлък

М+С Хидравлик се готви да посрещне в Казанлък своите дистрибутори от 6 континента на 29.09.2023!

Това е най-мащабната досега Дистрибуторска среща на фирмата и съвпада с 60 годишния юбилей на предприятието.

Търговски партньори от цял свят ще направят бизнес анализ на изминалия период от 2019 до 2023 и очертаят общи стратегиите за бъдещото им сътрудничество.

Двудневното събитие включва  работни срещи с представяне на постигнатите резултати, продуктови и иновации дейности, отворени и индивидуални дискусии.  

Дистрибуторите на М+С Хидравлик не са само клиенти, а част от здрав съюз, благодарение на който фирмата постига категорични успехи!

От вчера, на витрините на Културно - информационния център на ул. Искра 4 е подредена и изложбата, посветена на 60 годишнината на предприятието, която е под надслов "История на успеха".

Днес 1350 служители произвеждат повече от 850 000 броя хидравлични продукти годишно във всички производствени локации. Компанията има развита дистрибуторска мрежа, стратегически позиционирана в над 40 държави на 6 континента. Инженеринговите хидравлични решения намират приложение във всички сектори на съвременната индустрия.

Удовлетвореността на клиентите, както и мотивацията на персонала, са движещата сила на компанията да създава качествени, високотехнологични продукти и да постига успеха с принос към земята и обществото.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак