14:52 | 06 ноември 23 9849

Манипулационната в Поликлиниката с ново работно време

Манипулационната в Поликлиниката с ново работно време / Новини от Казанлък

Манипулационният кабинет, който действа на територията на Районна поликлиника Казанлък има ново работно време.

Кабинетът е на разположение на посетителите на здравното заведение всеки делничен ден от 09:00 до 17:00 часа. Той се намира на партера на Поликлиниката, точно зад регистратурата, където е и Спешния кабинет.

Манипулационната, или манипулационен кабинет, е медицински кабинет, който разполага с две кошетки и възможност за включване на инфузионни системи /вливания/.  Медицинското лице, което е на разположение в него може да извърши: манипулации, поставяне на абокат, мускулни и венозни инжекции, венозни вливания, измерване на кръвно налягане, пулс, сатурация - кислородното съдържание в кръвта, препоръчително за клиенти прекарали ковид инфекция, ЕКГ - запис.

Районна Поликлиника Казанлък разполага с 16 специализирани кабинета, медикодиагностична клинична лаборатория, медикодиагностична лаборатория по образна диагностика, сектор по физикална и рехабилитационна медицина и манипулационна.

Медицинските дейности предлагани в „Поликлиниката“ на Казанлък се извършват с техника от най-ново поколение, отговаряща на европейските изисквания. 

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак