13:22 | 28 ноември 23 5925

Благотворителна фотосесия ще събира средства за деца в нужда

Благотворителна фотосесия ще събира средства за деца в нужда  / Новини от Казанлък

Благотворителна коледна фотосесия ще се състои след броени дни в Казанлък.

Организатор на събитието е Мария Любомирова. Водена от желанието си да продължи традицията, започната от нейния баща, покойния Любомир Чуканов работел дълги години като фоторепортер в местния вестник „Искра“, казанлъчанката решава да възобнови благородната инициатива.

Желаещите да се включат във фотосесията ще имат възможността да запечатат свои мил коледен спомен и същевременно да помогнат на деца в нужда. Към каузата на Мария, тази година се присъединява нейния добър приятел, фотографа Пламен Ганчев.

В два поредни дни (2 и 3 декември), сесиите ще се проведат в студио, а главно действащо лице зад обектива ще бъде професионалистът Пламен Ганчев. Специална кутия за дарения ще бъде поставена в самото снимачно студио, в която посетителите ще могат да оставят избрана от тях сума, с която да подкрепят каузата на Мария и Пламен.

„Според събраните средства ще се избере каузата, за която да бъдат дарени събраните средства. При възможност ще бъдат разпредели между няколко деца.“, каза за kazanlak.com организатора на инициативата Мария Любомирова.

Снимките ще се провеждат със записани часове, за да не става струпване и да не се налага да се чака.

Телефон за записване на час 0896875775 (Мария). Сесиите ще се проведат тази събота и неделя (2 и 3 декември) в град Казанлък.

Снимка: Пламен Ганчев 

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак