12:44 | 10 февруари 24 2550

Покана за среща

Покана за среща  / Новини от Казанлък

Министерство на земеделието и храните 

Покана за среща във връзка със стартирал прием на проекти по процедура BG14MFPR001-3.001 „Изграждане на капацитет и подготвителни действия в подкрепа на разработването и бъдещето изпълнение на стратегиите за водено от общностите местно развитие“.

Във връзка със стартирал прием по процедура BG14MFPR001-3.001 „Изграждане на капацитет и подготвителни действия в подкрепа на разработването и бъдещето изпълнение на стратегиите за водено от общностите местно развитие“, Ви каним на среща за излъчване на представители на всички заинтересовани страни за създаване на Местно партньорство и водещ партньор – кандидат за получаване на безвъзмездна финансова помощ за създаване на Местна инициативна рибарска група.

Партньори могат да бъдат представители на рибарски, аквакултурни, туристически или други изразяващи местната идентичност на територията на общините Стара Загора, Казанлък и Павел баня.

Партньорството ще се формира от представители на публичните и частните местни социално-икономически интереси и може да е подкрепено от представители на рибарски и/или аквакултурни, риболовни и/или ловно-рибарски, туристически и други, изразяващи местната идентичност юридически лица/организации на територията на общините Стара Загора, Казанлък и Павел баня.

Срещата ще се проведе в зала 203 в сградата на Община Стара Загора от 14:00 ч. на 12.02.2024 г.

За въпроси и повече информация може да се обърнете на тел: 0885995556 Венелин Митев главен специалист отдел „Стопанисване и поддръжка на общински имоти и вещи“, v.mitev@starazagora.bg

Пресцентър на Община Казанлък 

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак