20:19 | 17 февруари 24 2787

Карина Цекова ще представя ПГЛПТ в Националното състезание „Най-добър млад хотелиер“

Карина Цекова ще представя ПГЛПТ в Националното състезание „Най-добър млад хотелиер“ / Новини от Казанлък

ПГЛПТ проведе вътрешен училищен кръг на състезанието "Най-добър млад хотелиер", в което взеха участие трима ученици от 11б клас - Гергана Армейкова, Карина Цекова и Станислав Тодоров.

В първата част от състезанието учениците посрещаха гост на рецепция, презентираха продукта, който гостът е закупил и включените услуги в него. Всеки един от състезателите предложиха на госта допълнителни услуги, предлагани в луксозният им хотел и го информираха за възможни варианти за по-добро изживяване на времето им на престой и почивка.

Във втората част всеки си изтегли казус, който може да възникне в хотела и се опита да даде решение на дадената ситуация. След това и тримата състезатели представиха в резюме хотела на английски език, с което се тества тяхната езикова подготовка. Участниците в състезанието се справиха много професионално със задачите си.

За журито беше изключително трудно да реши, но с минимална разлика училищното състезание спечели Карина Цекова, която ще представя гимназията да Националното състезание „Най-добър млад хотелиер“, което тази година се очаква да се проведе в Златни пясъци.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак