15:47 | 01 март 24 2123

Обявление за подаване на документи за Oбществен посредник

ОБЯВА

На основание чл. 21а от Закона за местното самоуправление и местната администрация, чл. 3, ал. 2 от Правилника за организацията и дейността на общинския съвет, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация, чл. 11, ал. 2 от Правилника за организацията и дейността на обществения посредник на община Казанлък  и в изпълнение на Решение № 57 взето на заседание на Общински съвет Казанлък, проведено на  29.02.2024г., Протокол № 9 .

 Общински съвет Казанлък  обявява

К О Н К У Р С 

за избор на обществен посредник на Община Казанлък

за мандат 2024 – 2029 г.

 I. За обществен посредник съгласно чл. 12, ал. 1 от Правилника за организацията и дейността на обществения посредник на Община Казанлък  може да бъде избран пълнолетен, неосъждан български гражданин, с постоянно местоживеене на територията на община Казанлък, който притежава високи морални качества и има завършено  висше образование с минимална образователна степен“ бакалавър“ и минимум пет години общ трудов стаж.

II. За участие в процедурата по номинация на обществен посредник, съгласно чл. 12, ал. 2 от Правилника за организацията и дейността на обществения посредник на територията  на Община Казанлък, кандидатите представят:

  • - заявление – свободен текст ,в т.ч. с посочен актуален телефонен номер;
  • - автобиография;
  • - свидетелство за съдимост в оригинал;
  • - копие от трудова/служебна книжка или документ, удостоверяващ трудов стаж;
  • - копие от диплома за висше образование;
  • - 1 бр. декларация за липса на обстоятелствата, свързани с несъвместимост по чл.13  от Правилника за организацията и дейността на обществения посредник на Община Казанлък  - по образец .
  • - референции.

III. Документи за участие в конкурса за избор на обществен посредник на Община Казанлък се подават, чрез председателя на ОбС Казанлък, в канцеларията на Общински съвет Казанлък, стая №7, в сградата на Община Казанлък, гр. Казанлък, ул. “Розова долина“  №6 ,  в срок до 14.03.2024 г..

- телефони за контакт: 0431/98 215 и 0431/98 217

IV. Комисията по номинация на обществен посредник, избрана с Решение № 57 по Протокол № 9 от 29.02.2024 г. на ОбС Казанлък, разглежда постъпилите документи от кандидатите и поканва,  на основание чл.15 от Правилника за организацията и дейността на обществения посредник на Община Казанлък, кандидатите отговарящи на изискванията на чл.12 от Правилника на изслушване. Списък на допуснатите до събеседване кандидати и датите на провеждането на събеседването ще бъдат обявени след 18.03.2024г. на сайта на Общински съвет Казанлък.

Общественият посредник се избира с решение на Общински съвет Казанлък, с квалифицирано мнозинство от 2/3 от членовете си.

Подробни правилата по избор на обществения посредник и условията за участие са регламентирани в Правилника за организацията и дейността на обществения посредник на Община Казанлък, публикуван на интернет страницата на Общински съвет – obs.kazanlak.bg.

 Приложения:

- Декларация за отсъствие на обстоятелствата по чл. 13 от Правилника за организацията и дейността на обществения посредник на община Казанлък.

- Решение №57 по Протокол № 9 от 29.02.2024 г. на ОбС Казанлък.

 

Николай Златанов /п/
Председател на Общински съвет - Казанлък

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак