15:14 | 15 април 24 1915

Набират ентусиасти за почистването на Академията за таланти в с.Розово

Набират ентусиасти за почистването на Академията за таланти в с.Розово / Новини от Казанлък

Обществен съвет към Академия за таланти съвместно с Кметство с. Розово организират почистване на сградата на Академията и дворното пространство. На 20 април в 9,30 ч. организаторите очакват всички желаещи ентусиасти в двора на Академията, като допълват, че необходимите материали ще бъдат осигурени. 

Остава съвсем малко време до откриването на Академията за таланти. Очаква се през новата учебна година 2024/2025 тя да посрещне първите си ученици, които да доизграждат своето професионално, личностно и социално развитие в различни сектори на науката, спорта и изкуствата. За да бъде възможно всичко това, трябва да бъдат дошършени последните щрихи след пълното обновяване на розовското основно училище в най-новата академия за България. Почистването ще бъде локализирано не само в сграда, но и в дворната част, където преди седмица младежи от селото се погрижиха на за нейното озеленяване и засадиха дръвчета.

"Вярваме, че всички ние имаме интерес от реализирането на проекта и заедно можем да поемем отговорност, и да положим усилия за неговото стартиране. Досега розовци винаги са се отзовавали за съдействие и вярваме, че отново ще се съберем заедно за тази кауза.", допълват организаторите.

Всички желаещи да се включат в почистването могат да го заявят в профила на Академия за таланти.


 

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Ще гласувате ли на предстоящите избори?

Обяви от Казанлък:

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак