14:21 | 14 май 24 6828

27 стилисти се грижат за перфектния външен вид на претендентките за короната на “Царица Роза 2024“

27 стилисти се грижат за перфектния външен вид на претендентките за короната на “Царица Роза 2024“ / Новини от Казанлък

27 стилисти се грижат за перфектния външен вид на 24-те претендентки, впуснали се в надпреварата за най-красива абитуриентка „Царица Роза 2024“. Това каза за kazanlak.com Стенли Нанчев, създател на инициативата „Стенли и стилистите на царската корона“, която всяка година събира все повече съмишленици.

От входната врата на салона на Стенли се усеща приповдигната и празнична атмосфера, за която са се погрижили десетки перфектно аранжирани балона в цветовете на Празника на розата  - бяло и розово.

8 гост-коафьори от водещата кампания на българския и световен пазар - Christian Of Roma, са част от екипа професионалисти, разкрасяващ девойките за концерт-спектакъла за избор на Царица Роза, който ще се състои тази вечер в Дом на културата "Арсенал".В салона на Стенли срещаме както обичайните стилисти, участващи в Празника, така и много нови и млади попълнения.

Сред екипа на гримьорите тази година е и първата подгласничка на Царица Роза 2022 Тереза Палова. Тя сподели, че освен да помогне за техния външен вид, се е включила, за да им бъде подкрепа. "Тук съм да им вдъхна малко кураж и увереност, защото знам какво е да си на сцена“. Тереза сподели на претендентките някои малки трикове, с които да се представят по най-добрия начин. От своя опит ги посъветва, че най-важното е да се забавляват.

Тази година, както и през изминалата, повечето участнички в конкурса ще бъдат с прически тип „вълни“. Ефектът, който се търси от професионалистите, и които се наложи в световен мащаб през последните години, е всички момичета да запазят своя естествен и натурален вид, както в прическите, така и в грима. Козметиката да е единствено средство, чрез което да се подчертаят индивидуалния чар и излъчване.

В салона на Стенли Нанчев цари перфектният синхрон между фризьори, гримьори и претендентките за царската корона. Момичетата се вслушват в съветите на коафьорите и се доверяват напълно за визията си в техните майсторски способности, но изискванията им не остават не чути.

Натурален вид, „вълни“ или ниска опашка – това са сред най-актуалните модни тенденции за 2024, сподели Стенли. “Виждам, че изчистените линии са все повече на мода, както в облеклото, така и в прическите“.

На екипа от коафьори бяха връчени грамоти за признателност от Община Казанлък.

Още една изненада свързана с Празника на розата и избора на царица разкри Стенли. „Пътят на Царската корона“, това е името на филма, който подготвя Стенли да представи на публиката. Той ще бъде факт съвсем скоро и ще разказва за пътя и подготовката на претендентките за Царица Роза – от грим и прическа до коронясването.

Още снимки може да видите в галерията 

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак