14:29 | 16 май 24 4214

ПГЛПТ изпрати випуск 2024

ПГЛПТ изпрати випуск 2024 / Новини от Казанлък

Ивет Томова и Христо Поров бяха избрани за Мис и Мистър Випуск 2024

5 май бе изключително вълнуващ празник за абитуриентите на ПГЛПТ. Със специално тържество в училището те бяха изпратени от своите учители, приятели, родители.

64 момчета и момичета чуха за последен път училищния звънец и се разделиха с класните стаи в емоционално тържество. Зрелостниците завършват в 3 специалности – „Електронна търговия“, „Организация в хотелиерството“ и „Кетъринг“. Организацията на събитието традиционно е дело на самите зрелостници, които тази година успяха да впечатлят с оригинален сценарий, много съкровени думи и други приятни изненади.

Церемонията по изпращането започна с емоционално слово на директорът на гимназията Антони Илиев, който пожела на абитуриентите да бъдат здрави и да станат успешни професионалисти. На тържественото изпращане бяха наградени зрелостниците от гимназията, които са се отличили през годините и са дали своя принос за утвърждаване авторитета на гимназията. Тримата класни ръководители – Корнелия Владева, Гергана Тенева и Петя Гайтанджиева – изпратиха „децата си“ с емоционални слова и много сълзи, припомняйки си пътя им в изминалите пет години.

За Мис и Мистър Випуск 2024 бяха отлични Ивет Томова и Христо Поров – и двамата от 12 а клас. Празникът в гимназията завърши с кръшно българско хоро.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак