14:44 | 28 май 24 2036

Инфраструктурата по населените места продължава да стои на дневен ред за ДПС

Инфраструктурата по населените места продължава да стои на дневен ред за ДПС / Новини от Казанлък

Инфраструктурата по населените места продължава да стои на дневен ред, още повече в казанлъшкото село Шейново. На предизборната среща с кандидатите за депутати в 50-тото Народно събрание в лицето на Шендоан Халит, Силвия Иванова и Юзеир Кенан местните споделиха нуждата от ремонт на основни улици. Хората подчертаха помощта на областната структура на ДПС в решаването до сега на редица належащи въпроси.

🎙️”Преди няколко месеца вие избрахте своя кмет и гласувахте за общински съветници. Благодарим Ви за доверието да изберете ДПС да ви представлява в Местния парламент. Сега обаче сме изправени отново пред избори, но този път за Народно събрание и Европейски парламент. Това са не по-малко важни избори, защото те ще определят посоката на развитие на страната, в т.ч. и на населените места в общините. ДПС имаме Програма за икономическо развитие на България, която дава отговори и решения на редица наболели и проблемни въпроси. За да се пристъпи към реализирането й, трябва да сме заедно и да се подкрепяме.

ДПС сме партията, която работи #заедносхората, защото ние знаем, че само в сговор, единство, диалог и разбирателство, можем да успеем”, заяви Шендоан Халит.

Срещата продължи с дискутирането и на други теми като здравеопазване и социална политика.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак