11:06 | 29 май 24 3581

Престижна награда за ръководителя на Балетна формация „Дива Денс”

Престижна награда за ръководителя на Балетна формация „Дива Денс” / Новини от Казанлък

Тази година с престижната награда „Неофит Рилски”, за дългогодишна дейност, е отличена Анаида Дадашова, ръководител на Балетна формация „Дива Денс” при ОДК „Св. Ив. Рилски”.

Анаида е старши учител, завършила е Музикална консерватория в гр.София, специалност „Балетна педагогика”. От 11г. е ръководител на Балетна формация „Дива Денс”, като нито за миг не е спирала да работи и да се раздава с цялото си сърце, за своите възпитаници. Дори най-малките балеринки знаят, че винаги могат да открият „кака Ани”, по-рано в залата, а тя ще откликне с радост на всичките им въпроси и тревоги. Когато предстои важна изява или конкурс, Анаида работи с всички групи извънредно, за да се изпипа всеки детайл от танците и момичетата да се представят в най-добрата си светлина. Така се случи и тази година, буквално дни преди да стане майка за втори път, Анаида Дадашова беше на сцената, напътстваше и подкрепяше, своите възпитаници, по време на техния голям, годишен концерт.

Освен настоящата престижна и повече от заслужена награда, Анаида Дадашова е носител на още много национални и международни отличия за педагог и хореограф. Носител е и на голямото отличие за хореограф през 2024г,  от Съюза на музикалните и танцови дейци в България.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак