15:45 | 29 май 24 6246

Златни, сребърни и бронзови медали спечелиха гимнастичките от “Розова долина“ в София

Златни, сребърни и бронзови медали спечелиха гимнастичките от “Розова долина“ в София  / Новини от Казанлък

В периода 25-26 май в град София се проведе международния турнир “Нюанс”, организиран от спортен клуб по художествена гимнастика “Нюанс НСА”.
Гимнастичките от СК "Розова долина" гр. Казанлък взеха участие в дисциплини ансамбли и индивидуална надпревара.

При ансамблите момичетата завоюваха 7-мо място за ДМВ в състав: Валентина Карацанова, Симона Далиева за съчетание с топки и 4-то място за ДМВ до 11 години в състав: Александра Юрукова, Василена Ангелова, Деа Стоянова, Николета Колева за съчетание с обръчи.

В индивидуалната надпревара за Девойки младша възраст (ДМВ) в категория "Елит", Божидара Деребеева спечели 2-ро място на обръч, 4-то място на топка и 7-мо място на бухалки. При девойките старша възраст (ДСВ) в категория "Елит", Александра Арсова се класира на 5-то място на обръч, 7-мо място на топка и 6-то място на бухалки, Катерина Христова грабна 4-ото място на лента, 7-мото място на бухалки и 8-мото място топка, а Николета Иванова завоюва  5-тото място на топка, 7-мото място на лента и 9-ото място на бухалки. Грацията Николета Иванова бе избрана и за Мис Турнир.

При Жените в категория Б, Виктория Паскова спечели 1-вото място на топка и бухалки, Магдалена Петкова 3-то място на бухалки и 2-ро място на топка, Елеонора Буковска 6-то място на бухалки и 8-мо място на топка, Никол Братованова 2-ро място на бухалки и 4-то на топка, а Алев Валиева 7-мо място на бухалки и на топка.

Честито на всички момичета и на техните треньори Мариана Ламбова и Милена Калайджиева.

След няколко дена предстои Първо Държавно първенство за СК “Розова Долина”. Александра Арсова, Катерина Христова и Николета Иванова ще участват индивидуално на Държавно Първенство категория А. Пожелаваме успех на грациите.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак