13:19 | 12 юли 12 3375

Тест Драйв на най-новите модели КИА в Казанлък

Тест Драйв на най-новите модели КИА в Казанлък / Новини от Казанлък

От 23-ти до 29-ти юли Автосалон КИА Казанлък организира целодневни безплатни тествания на най-новите модели на марката. 

Казанлъчани ще могат да пробват из улиците на града възможностите, екстрите и комфорта на новия Сийд, луксозния Оптима, мощния Спортидж и елегантния Рио.

И да се възползват от подаръка по случай юбилея на КИА Моторс България.
За 10-годишнината на фирмата – до края на 2012-та всички модели са вече не със 7, а с 10 години гаранция!

 

 

KIA OPTIMA
Дизайнът дава душа на продукта и докосва сърцата на хората. Той определя и характера на автомобила. Елегантните линии, динамичен силует и модерен облик на Оптима й придават строга индивидуалност. Всеки детайл от дизайна на автомобила създава усещане за перфектна хармония, която прелива и в интериора на модела. Инкорпорираните високи технологии и качество на материалите са стъпка напред в бъдещето, а 5-звездната сигурност и безпрецедентна 10-годишна гаранция вдъхват увереност и стабилност. С перфектно управление и динамично шофиране превърнете всяко едно Ваше пътуване в незабравимо преживяване!


 

KIA NEW SEE'D
Повечето хора мечтаят да имат всичко. Искат мощен автомобил с нисък разход на гориво. Искат куп екстри в модел, който изглежда компактен и модерен. Искат европейски дизайн на разумна цена. Искат 10 години гаранция.
Желанието им се сбъдна в пъти повече. С новия КИА сийд. 

 

KIA SPORTAGE
Всеки има път пред себе си. Път напред. А какъв по-хубав начин да го опознаете с изцяло новия КИА Спортидж? Един автомобил с много спортен хъс и любов към приключенията. Доверете му се, когато ви очаква динамичен ден в града. Разчитайте на него и по стръмните планински склонове. Усетете тръпката от покоряването на непознати територии, настанени в уютния му салон. И бъдете сигурни, че няма да останете незабелязани. Стилен, спортен и космополитен, новият Спортидж е най-модното градско изкушение.

 

KIA RIO
Известен ресторант, модерно кафене, специално място за срещи. Любимите заведения скоро се превръщат в част от ежедневието Ви. Както и Рио – идеалния градски аксесоар, който с удоволствие Ви пренася в поредната нашумяла дестинация. Спортният, динамичен характер на Рио е точно това, което търсите в един съвременен автомобил, а свежата му визия е красиво допълнения към Вашия стил. Ще усетите хармонията в интериора на модела и ще се потопите в приятелската атмосфера на купето. Вашият верен спътник е притежател на перфектната комбинация от мощност и сигурност, а ниската консумация на гориво и 10 годишната гаранция го правят особено привлекателен.
КИА Рио – Вашият нов, талантлив приятел!

 

 

Test Drive в Казанлък всеки ден от 23 юли до 29 юли от 9:00 до 18:00 в Автосалон КИА


Автосалон и сервиз КИА Казанлък на фирма „Мончев“ 90
бул. "Александър Батенберг" 223, до OMV
тел.: 0431/63047, факс: 0431/63047,e-mail:kazanlak@kia.bg

kia.bg

 

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак