2844

Крими: Кражби в казанлъшко

В резултат на полицейските действия, предприети от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък по отношение на кражбата на арматурни железа от района на бившата свинеугоителна база на «Арсенал»  АД – Казанлък, осъществена чрез разбиване на стени на 07.04.т.г., са установени и още извършители на деянието – това са : 18 год. А.М., брат му – В.М., 26 годишен, 23 год. Ю.С., 47 год. А.М., 23 год. А.И., 31 год. И.Ч., 30 год. Р.С. и 35 год. А.Г., всички от Казанлък. Работата по случая продължава.

На 12.04.т.г. около 19.15 ч. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение от 26 годишна жена от с. Нова Махала, общ. Николаево, за това че на същата дата около 18.30 ч., 24 годишния К.П. от същото село нанесъл побой на 8 годишния й син, от който момченцето получило комоцио и е настанено под наблюдение в казанлъшката болница, без опасност за живота. К.П. е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

На 14.04.т.г. около 17.30 ч. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение от 28 годишна жена от София, за това че й е извършена кражба на дамска чанта в ресторант «Крънското ханче», разположено в близост до Крън / в чантата се съдържали : лични документи, 3 дебитни, 3 кредитни карти и сумата от 500 лв./. В резултат на бързите полицейски действия, предприети от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък е установен и задържан извършителя на кражбата – това е : 63 год. Д.Д. от с. Хаджидимитрово, общ. Казанлък. По случая е образувано досъдебно производство.

На 13.04.т.г. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение от 71 годишен казанлъчанин, за това че след взломяване прозореца на избеното му помещение, е извършена кражба на бормашина, ъглошлайф и 20 л. домашна ракия. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

Песцентър на ОД МВР -Стара Загора

Още новини от Казанлък:
Питаме Казанлък

Без какво не може на един абитуриентски бал?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак