09:11 | 10 юни 16 9508

Деляна Георгиева e Царица Роза Павел баня 2016

Деляна Георгиева e Царица Роза Павел баня 2016 / Новини от Казанлък

На трето и второ място нейни подгласнички станаха съответно Анелия Иванова и Донна Кисьова.

Грандиозният спектакъл „Избор на Царица роза – Павел баня 2016“ даде началото на Празника на розата и минералната вода в Павел баня. Събитието се проведе тази вечер на лятната сцена в курортния град.

Осем бяха тазгодишните претендентки за царската корона. Те дефилираха в три кръга: облечени в народни носии, спортно-елегантни облекла и вечерно-официални рокли. Всяка една от тях имаше възможност да се представи индивидуално пред публиката. Водещ на спектакъла по традиция бе Драгомир Драганов.

Съгласно статута, залегнал в избора, Царица роза става представително лице на Община Павел баня до следващия Празник на розата и минералната вода през юни 2017-та и придружава кмета на официални срещи и делегации в страната и чужбина.

Още от акцентите на празника, които предстоят, са свързани с избора на Цар на минералната вода, кулинарното шоу на открито "Селски дворове" и Международния фолклорен фестивал, който тази година събира участници от Русия, Румъния и България.

Събитията в дните на розата и минералната вода се реализират от служители на Общинска администрация – Павел баня, със съдействието на Представителен фолклорен танцов ансамбъл „Детелини“ и читалище "Напред - 1903".

PavelBanya.eu

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Без какво не може на един абитуриентски бал?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак