10:47 | 08 май 24 37354

Вижте всички кандидатки за Царица Роза 2024

Вижте всички кандидатки за Царица Роза 2024 / Новини от Казанлък

24 са претендентките за корона на Царица Роза, а официалните снимки на кандидатките вече са публикувани.

Мотото на  56-то издание на конкурса "Царица Роза" е „Приказката на живота“, а изборът на най-красивата от всички абитуриентки на Казанлък ще бъде на 14 май в Дом на културата „Арсенал“.

Вижте всички кандидатки за короната:

 

 

№1: Милена Николаева

Зодия Лъв

През свободното си време обича да чете, танцува и гледа филми. Милена иска да бъде силна и независима жена. Да помага и образова деца, защото според нея те са бъдещето на България. След 12 клас ще продължи образованието си в Тракийски университет със специалност - Социална педагогика.

 

№2: Михаела Христова

Зодия Дева

През свободното си време обича да е с приятелите си. Михаела има желание да се развива в сферата на педагогиката. Тя се стреми да оставя красиви неща след себе си. Мечтае да създаде добро семейство.

 

№3: Габриела Жекова

Зодия Рак

Занимава се с музика повече от 10 години. Габриела е част от оркестър за народна музика, с който посещава различни кътчета на България. В малкото свободно време, което ѝ остава изработва реклами и видео съдържание.Насочила се е към специалностите „Връзки с обществеността“ и „Рекламен маркетинг“ в Пловдивски университет, където да се развива в сферата на мениджмънта. Габриела иска да създаде здраво семейство и да се развие в професионалната си кариера. Има нужда да е заобиколена от любимите си хора, с които да създава незабравими спомени.

 

№4: Рухтен Апти

Зодия Лъв

Рухтен обича да слуша музика и да се разхожда. Желае да продължи образованието си в град Стара Загора.

 

№5: Деляна Ненова

Зодия Лъв

Обича срещите с приятели. Отскоро е шофьор на лек автомобил и използва възможността да посещава нови за нея места. Стреми се да намира красивото и в малките неща, да се радва на постигнати и реализирани цели.

 

№6: Стела Владева

Зодия Овен

През свободното си време обича да рисува и създава дрехи по нейна идея. След приключване на нещо важно за нея, се вдъхновява за ново начало. Обича да се разхожда в планината със семейството си.

Стела ще продължи образованието си в сферата на модния дизайн. Мечтае да създаде собствена модна линия, която да изразява изящество, индивидуалност и самочувствие.

 

№7: Елена Николаева

Зодия Рак

Елена обича да чете книги и да се разхожда на различни места. Професионално се занимава с музика, като ще продължи да го прави в Национална музикална академия “Проф. Панчо Владигеров”, гр. София. Иска да пътува по света, за да опознава различни хора и култури.

 

№8: Неделина Неделчева

Зодия Дева

Свободното време на Неделина е ограничено, но се стреми да го използва максимално продуктивно. Приятно ѝ е да се занимава с художествена гимнастика, която е заемала голяма част от нейното ежедневие. Неделина се включва в различни програми и събития, които обогатяват нейния живот. Посещава семинари, участва в състезания в различни сфери в страната, така и извън нея. Тя е пълен отличник. Неделина се надява да продължи образованието си в Софийски университет “Св. Климент Охридски”, Факултет по журналистика и масова комуникация - специалност „Журналистика“. Мисията на нейния живот е да вдъхновява младите хора. Силно вярва, че в родния Казанлък, има безброй възможности за развитие и постижения. Желанието ѝ е да се върне тук и споделя опита си, като се ангажира с професионално развитие в този красив град.

 

№9: Преслава Стоянова

Зодия Везни

През свободното си време обича да е със семейството и приятелите си. Обожава да гледа телевизия с кутия сладолед. Целта ѝ е да се успешно да се реализира в професионален аспект. Надява се да създаде здраво семейство, което да бъде нейна подкрепа и мотивация.

 

№10: Антония Иванова

Зодия Лъв

Свободното си време обича да прекарва с приятели. Да спортува и пее. Желае да учи „Бизнес мениджмънт“. Ще бъде щастлива ако намери радостта в себе си и я споделя с околните хора.

 

№11: Стефани Джурова

Зодия Риби

От малка играе балет. Обича да чете книги и да излиза с приятели. Увлича се от мода и дизайн, но иска да учи „Маркетинг“. Стефани желае да работи това, което обича. Надява се да посети държави, които ще ѝ донесат прекрасни преживявания.

 

№12: Доника Дончева

Зодия Козирог

Обича да е сред природата с любими хора, да гледам филми и да ходи на фитнес.Насочила се е към специалност „Педагогика и логопедия“ във Великотърновски университет. Иска да се чувства полезна и да създаде щастливо семейство.

 

№13: Зерда Бекташ

Зодия Телец

Обича да аранжира цветя и да прекарва време сред природата. Вижда своята реализация извън пределите на страната. Надява се да има възможността да обиколи света и да създаде щастливо семейство.

 

№14: Мирослава Донева

Зодия Скорпион

Мирослава обича да чете, да слуша музика и да се разхожда с приятели. Амбицирана е да развива себе си и да посети красиви места по света.

 

№15: Хелена Калайджиева

Зодия Телец

Обича да рисува, да свири на пиано, да спортува, както и да пътува по света. Ще продължи образованието си в България в сферата на интериорния дизайн и абстрактното изкуство. Много би желала да има възможността да изразява себе си чрез изкуството и да покаже на света своите идеи.

 

№16: Аксел Челик

Зодия Рак

Заедно със семейството и приятелите си с удоволствие посещава красиви кътчета в цяла България. Обича да спортува и затова ще продължи да развива себе си в сферата на спорта.
Аксел иска да мотивира с помощта на спорта подрастващото поколение, да води здравословен начин на живот.

 

№17: Валентина Демирева

Зодия Лъв

Валентина се занимава с точни и аналитични науки. В контраст на това, през свободното си време се отдава на любимото си занимание – пеенето. Обожава да пътува и да създава спомени с близки и приятели. А истинско удоволствие ѝ доставя да се занимава с моден дизайн. Има желание да продължи образованието си в град Пловдив, следвайки инженерна специалност в сектора на информационните технологии.
За Валентина животът е колекция от спомени, изградени от пътешествия, усмивки и споделени моменти на радост. Грижата за здравето и уютът на семейството са ѝ основен приоритет. Надява се страстта към пеенето да се превърне и в професия.

 

№18: Славена Бонева

Зодия Водолей

Обича времето прекарано с приятели, слушайки музика заедно с тях. Вдъхновява се от красиви места и хубава книга. Мечтае хората около нея да се чувстват щастливи и спокойни.

 

№19: Ивайла Колева

Зодия Дева

Тя обича да прави всичко с изключителна прецизност и внимание към детайла. Вдъхновение получава от реда и хармонията в нейния живот.
През свободното си време обича да се занимава изкуство, тренировки и да посещава прекрасни кътчета на България.
Ивайла ще продължи професионалното си развитие в сферата на графичния дизайн. Ще направи всичко възможно да се утвърди като добър човек и събеседник.

 

№20: Гергана Кандахерова

Зодия Рак

През свободното си време се наслаждава на спокойствието, като чете книги или приготвя различни десерти. Ще кандидатства в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" със специалност " Педагогика на изобразителното изкуство ". За нея учителската професия е призвание, за да учи децата преди всичко да бъдат човечни. Вярва и ще го направи.

 

№21: Ан-Никол Добрева

Зодия Овен

Обича да се разхожда и да се забавлявам с приятелите си. Иска да учи и да се развива в сферата на туризма. За нея е важно да вижда усмивките на любимите ѝ хора.

 

№22: Нели Енева

Зодия Водолей

Нели обича балета, както и разходките в гората. Желае да бъде добър логопед. Ще направи всичко възможно да помага на децата със специални потребности.

 

№23: Мариам Григорова

Зодия Козирог

Обича да тренира и да прекарва време с близките си хора. Искрено вярва, че ще продължи да се развива в сферата на мениджмънта и красотата. Тя желае да помага на околните чрез благотворителни инициативи. Надява се да създаде голямо, здраво и сплотено семейство.

 

№24: Виолета Бъчварова

Зодия Телец

Обича разходките сред природата. Ще продължи образованието си в университет в Америка, щата Мисури. За нея е важно да се изгради като добър, достоен човек, успешен в професията. Виолета иска да е пример и да насърчава младите хора да преследват и постигат целите си.

 
Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Ще гласувате ли на предстоящите избори?

Най - четени новини

за последната седмица

Неделина Неделчева е Царица Роза 2024

34000 | 14 май 2024

Царица Роза 2012 получи предложение за брак в Hell`s Kitchen

23550 | 15 май 2024

Гледай на живо: Казанлък избира 56-тата Царица Роза 2024

14185 | 14 май 2024

Казанлъчанинът Станислав зае второто място в кулинарното риалити Hell’s Kitchen

11720 | 16 май 2024

Проф. Бетани Хюз представя съкровищата от Долината на тракийските царе и България

8620 | 13 май 2024

Първи думи на Царица Роза 2024 Неделина Неделчева и нейните подгласнички / Видео

5781 | 14 май 2024

Движението по бул. „23-ти Пехотен Шипченски полк“ ще бъде временно органичено в четвъртък

3385 | 15 май 2024

Казанлъчанин има нужда от средства за спешна дентална операция

3234 | 14 май 2024

27 стилисти се грижат за перфектния външен вид на претендентките за короната на “Царица Роза 2024“

2862 | 14 май 2024

92 полицаи положиха клетва в Казанлък

2391 | 17 май 2024
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак