17:10 | 19 февруари 21 3056

Още три дами допълват екипа на преподавателите в Заниманията по интереси

Още три дами допълват екипа на преподавателите в Заниманията по интереси / Новини от Казанлък

Ето я и последната група професионалисти, които преподават и забавляват децата на ОУ „Георги Кирков” по време на Заниманията по интереси. Децата могат да избират от 12 различни дейности, сред които спортни, музикални, научни и дори технологични.

До момента ви запознахме с 8 от общо 11 педагози, като някои от тях са учители в ОУ „Георги Кирков”, а други - външни ръководители. Днес ще завършим представянето на екипа като ви покажем три дами, които са доказани професионалисти в своята област.

Деана Топалова-Петкова

Деана Топалова-Петкова е хореограф-педагог в НЧ "ЖАР 2002", град Казанлък, и преподавател в Занимания по интереси на състав "Фолклор" в ОУ "Георги Кирков". Като преподавател по български народни танци, работи с деца и младежи от 5 до 19-годишна възраст. Един от организаторите на Национално детско надиграване "За ръчица" в град Казанлък. През годините нейни възпитаници са били лауреати на фестивали в страната и чужбина. Децата чрез преданието се докосват до миналото, пречупват го през своя детски свят, за да го пренесат в бъдещето. Зареждащи са часовете на г-жа Топалова!

Анна Кожухарова – Дигитални технологии в света на книгите

Анна Кожухарова е директор на Общинска библиотека "Искра". Преподава в ОУ "Георги Кирков" Занимания по интереси в направление "Дигитални технологии в света на книгите". Изключителен професионалист, г-жа Кожухарова учи и възпитава учениците в любов към книгите и четенето и съвременните технологии. Децата с удоволствие и ентусиазъм посещават часовете на г-жа Кожухарова!

Антония Каярова – Спортни танци

Антония Каярова е преподавател в ОУ "Георги Кирков" в Заниманията по интереси - "Спортни танци". Квалификацията като треньор и хореограф по спортни танци придобива през 2009 г. в НСА "ВАСИЛ ЛЕВСКИ", гр. София. Кариерата ѝ като треньор започва през 2007 г. с партньорството на Николай Тенев, като продължава и до момента. В професионалната си работа тренира деца от 6-18-годишна възраст. През годините възпитаниците ѝ са печелили награди от национални и международни конкурси. Децата от ОУ "Г. Кирков" обичат красотата на танца с Антония Каярова!

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Ще гласувате ли на предстоящите избори?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак