16:35 | 28 февруари 22 2601

Казанлъшкият логопед Светлана Берова с безплатни консултации

Казанлъшкият логопед Светлана Берова с безплатни консултации / Новини от Казанлък

Светлана Берова - “Логопед с добро сърце“. Надсловът тази година на кампанията е „Тук сме за да ви помогнем“

Безплатни консултации ще проведе казанлъшкият логопед Светлана Берова в дните от 7 до 11 март. С тази инициатива тя се присъединява за четвърти път към кампанията „Логопед с добро сърце“, учредена от Логопедия.БГ през 2019 година. Тя ще се проведе от водещи български логопеди, за да отбележат както  Европейския ден на логопедичната терапия (6 март), така и професионалния им празник.

Надсловът тази година е „Тук сме за да ви помогнем“ и се фокусира върху необходимостта да бъдат подкрепени семействата за трудностите, които срещат в изграждането на езикови и комуникативни умения при децата, в момент на ограничени социални контакти и подобряване на разбирането за важността на терапията в периода на ранното детство.

По думите на организаторите целта на кампанията е да се осигури достъп до консултация с изявени специалисти - логопеди в цялата страна и да се популяризира работата на езиково-говорните терапевти. Логопедите, които се включват в кампанията работят изцяло на доброволен принцип, водени от любовта към всяко дете.

За да запишете час за диагностика при логопед Светлана Берова – позвънете на тел. 0888030342.

Повече информация за кампанията - на сайта kauza.logopedia.bg.

При спазване на пандемичните мерки ще се провеждат срещите в логопедичния кабинет (гр. Казанлък, ул. "Климент Охридски" №1 – до Общината).

Страницата на Центъра: logoped-kazanlak.com.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Без какво не може на един абитуриентски бал?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак