Медиите за нас

Kazanlak.Com: Георги Атанасов предотврати взрив на кола в Прохода на Републиката


18 юни 2013 Лек автомобил Лада 1500 се запали днес на Прохода на Републиката. Автомобилът вероятно е прегрял и изведнъж избухнал пожар в двигателния му отсек. Собственикът на колата успял да отбие возилото си в една от отбивките. Дълго търсил помощ от колегите си, но почти всички преминавали покрай него без да помогнат. Един от чуждестранните шофьори на тежкотоварен автомобил помогнал с пожарогасител. Страхът от взрив на газовата бутилка на автомобила дълго време държа настрани собственикът на Ладата.
На помощ се притече Георги Атанасов от Пътна помощ Казанлък, който случайно бе в района на произшествието. Георгиев  работи в една от частните Пътни помощи в града на розите, като е виждал десетки подобни случаи. Той моментално отвори предния капак на автомобила и изключи акумулатора, след което спря и прихода на газ от газовата бутилка към двигателя.
Георгиев сподели, че най-важното при такива ситуации е човек да запази самообладание и да извърши действията, които той предприе за да не се стигне до по сериозен инцидент.

Линк към статията

Към каталога Искаш да си тук? Включи се.

за реклама и контакти с kazanlak.com | условия за ползване

Приятели: Морето.net | Монтана | ITni News | Хижа Бузлуджа | Стара Загора
0.92924