За нас

ЗАПИСВАНЕ ЗА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА 2020-2021


Лято с Училища ЕВРОПА
В края на месец май ще приключи поредната, двадесет и шеста, учебна година в Училища ЕВРОПА.
Приключва поредният цикъл, но започва записването за летните езикови курсове и новата учебна 2019-2020 година. Всички нови курсисти на Училища Европа полагат входящ тест, който помага при избора на най-подходящия за тях курс, съответстващ на тяхната възраст и езикови умения.
През лятото на 2019, Училища ЕВРОПА, Казанлък, предлага занимателен английски за ученици, разговорен английски за възрастни, интензивни курсове по английски език на ниво А1, А2, B1, както и специализирана  подготовка за изпитите В2 First и C1 Advanced. Ако лятната програма и натовареност на преподавателите  позволява, предлагат се и индивидуални уроци по английски и български за чужденци.
От 9 години Училища ЕВРОПА са изпитен център на Кеймбридж. След юнските изпити, предстои изпитна сесия през декември, като за нея подготовката ще бъде в периода юни-декември.  Педагозите ще наблегнат на работа върху конкретния формат на теста и успешните стратегии за изпита.
C1 Advanced касае най-вече учениците от 11-и клас, които след като получат необходимия сертификат, ще имат възможност в 12-и клас да го използват при кандидатстване във висши учебни заведения както в България, така и в чужбина. Подготовка за юнската сесия на 2020 година  продължава през цялата нова учебна година. Изпитите се провеждат на място в областния учебен център, но писмените работи се изпращат във Великобритания, до Cambridge Assessment English, изпитната институция на Кеймбридж, която ги оценява и издава международно признати сертификати.
Ако се стремите към успешно кандидатстване за работно място или в университет, или просто искате да общувате свободно  в реалния живот, използвайки чуждия език, заповядайте при нас! Ние ви очакваме!

На 15.09.16 в Регионалния исторически музей, Стара Загора, се състоя официалната церемония по връчването на сертификатите на Кеймбридж. Ученици от различни възрасти вече притежават ценните грамоти и сертификати, удостоверяващи тяхното владеене на езика на ниво YLE, KET, PET, FCE и CAE. Горди сме с постиженията си и с възпитаниците си!

26 септември - Европейски ден на езиците


В Европейския ден на езиците, Училища Европа ви канят на Ден на отворените врати:

Ще можете да се запознаете с програмите ни, да видите демо версии на уроци по английски език /10.00-11.00 ч и 14.00-15.00 ч/, а на по-малките ученици ще предложим кратки развлекателни занимания.

Заповядайте и останете при нас!

Ceртификатите на Университета Кеймбридж


Официалното връчване на сертификатите от юнската сесия на изпитите на Кеймбридж ще се състои на 15.09.16 от 16.30 часа. Каним всички явили се на изпитите и техните родители да присъстват на събитието в Регионалния исторически музей в Стара Загора!

Гората на Европа


18 април 2016 година - ден първи. Ден първи от националната инициатива за посаждане на дървета от възпитаниците на Училища Европа.Не само в Казанлък, но още в 50 други града на страната децата от нашите училища ще се подтрудят под мотото "Засади дърво, прочети книга".

Първите три дръвчета в Казанлък бяха  засадени  с помощта на най-малките ни ученици. С много радост и много надежди. И с много смях!

Сертификатите на Кеймбридж YLE, KET, PET, FCE, CAE


Регионалната библиотека в Стара Загора приюти учениците на Училища Европа за една от най-приятните за тях церемонии на годината - официалното връчване на сертификатите на Кеймбридж за владеене на английски език. В различни възрасти, положили различно трудни изпити, нашите възпитаници сега са еднакво горди с постигнатото, и еднакво щастливи, че държат в ръцете си ценното свидетелство на своя труд!

Ако обмисляте езиков курс през лятото, първата стъпка, която трябва да направите е входящият тест. Това е добра отправна точка за подобряване на Вашите езикови умения. Интензивните летни курсове ще ви издигнат на следващото ниво на владеене на езика. В Училища Европа, Казанлък, те започват на 15.06.2015, така че крайният срок за полагане на входящ тест по английски или немски език е 10.06.2015.

Занимателните 30-часови курсове по английски за деца в начална училищна възраст също са с начална дата 15.06.2015. Те имат за цел да разширят налични езикови умения , но при една ненатоварена и действително забавна лятна програма.

Записването за учебна година 2015-2016 през юни носи всички преимущества на летните отстъпки – 10% за ранна регистрация, 20% за записано второ дете от семейството, 60 безплатни часа за родител, и 5% за пълна внесена такса.

И вие, и ние имаме една и съща цел – да разбирате чуждия език по-добре, да се изразявате чрез него по-ясно, и като цяло, да общувате по-успешно в различна езикова среда. Заповядайте при нас!

Връчването на сертификатите на Кеймбридж от изпитите YLE, KET, PET, FCE и CAE ще се състои  в Изложбената зала на ул. Байер № 1 в Стара Загора на 15.09.2014 от 17.00. Каним всички успешно представили се наши ученици и техните родители на официалната церемония.

Училище Европа град Казанлък  навърши 20 години!
20 години Училища Европа възпитават и подготвят деца и възрастни за успешно обучение и кариера, както у нас, така и в чужбина. 20 години обучението в Училища Европа е подчинено на убеждението, че занимателните уроци не бива да са самоцел, а трябва да изграждат хора, които владеят чуждия език на оперативно ниво, което им дава самочувствие на работното място, в университета или при контактите  с хора от всякакви националности. 
Няма друго място в град Казанлък, което да предложи такава палитра от курсове по английски и немски език на всички нива според Европейската езикова рамка. С повече от 50 учебни бази в цяла България, отличена с Европейски знак за качество, с лиценз за изпитен център на Университета Кеймбридж, веригата Училища Европа продължава да работи, за да защитава своята репутация.
Училища Европа – 20 години европейско обучение за всички

От 2011 година Училища Европа могат да се похвалят и с още един успех. BG015 - ЕСЕТ – Europe schools e новорегистрираният лицензиран център, оторизиран да провежда изпитите на University of Cambridge ESOL Examinations.

За малките ни ученици явяването на изпитите ще бъде силна мотивация за напредък, за големите – успешното представяне ще бъде венец на дългогодишни усилия и възможност за записване в Университети в Западна Европа.

Научете повече тук:

Към каталога Искаш да си тук? Включи се.

за реклама и контакти с kazanlak.com | условия за ползване

Приятели: Морето.net | Монтана | ITni News | Хижа Бузлуджа | Стара Загора
0.23665