За нас

COOL4SCHOOL! - ПЕТ ДНИ Х 2 УЧЕБНИ ЧАСА - БЕЗПЛАТНИ ПРЕГОВОРНИ ЗАНЯТИЯ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ОТ 7 ДО 14 СЕПТЕМВРИ 2022Г!
За деца от 2-5 клас
Започнете с летящ старт учебната година! Cool4School! е практикум по английски език, специално разработен от методическия екип на Училища ЕВРОПА. Практикумът е предназначен за деца от 2-5 клас и включва преговорни занимания и интерактивни образователни игри по английски език, създадени по оригинална методика, които опресняват и затвърждават езиковите умения на децата. Занятията са организирани по забавен и приятен начин и се водят от най-опитните преподаватели на Училища ЕВРОПА, а нашият екип ще даде професионална насока и консултация за езиковото развитие на учениците.
Cool4School!  е чудесна възможност за всеки ученик да НАУЧИ ПОВЕЧЕ преди началото на учебната година и шанс за всеки родител да НАУЧИ ПОВЕЧЕ за нас и да се увери в  качеството на нашето обучение!

Запишете се за участие до 5 септември на тел. 043162711 и 0887419263!

Езиково обучение в Училища ЕВРОПА - качество и традиция!


Училища ЕВРОПА® са създадени през 1993 година, с предмет на дейност разработване и внедряване на програми за езиково обучение и квалификационни курсове, обучение по професии, информационни технологии и мениджмънт, съобразени с международните стандарти и изисквания.

Училища ЕВРОПА® са най-голямата образователна верига за изучаване на английски и други чужди езици в България, разполагаща с 42 учебни бази в цялата страна.

Учебните програми са разработени в сътрудничество с University of Westminster - Лондон и ICC-The International Language Association, и са одобрени от Националната агенция за професионално образование и обучение /НАПОО/.

Училища ЕВРОПА® са оторизиран център BG015 ECET-Europe Schools за изпитите на Cambridge Assessment English при Университета Кеймбридж.

Училища ЕВРОПА® са член на най-престижните международни образователни мрежи: ICC-The International Language Association, Lingu@net World Wide, Euro-Languages Net, ENIL - European Network for Intergenerational Learning, e-Euroinclusion, и работят в тясно сътрудничество с над 50 организации от различни страни по различни европейски и международни проекти.

Училища ЕВРОПА® са единствената българска образователна институция, притежаваща лиценз за издаване на Европейско езиково портфолио на Съвета на Европа за ученици от горните класове, за възрастни и професионални цели (Акредитационен № 8.2001), както и за деца (Акредитационен № 53.2003).

За постигнати високи резултати Училища ЕВРОПА® са отличени с Европейски езиков знак за качество и иновативни практики от Европейската комисия.

Сред нашите клиенти са Народно събрание на Р. България, различни министерства и държавни ведомства, областни и общински администрации, Сметна палата, Комисия по регулиране на съобщенията, Национален институт по правосъдието /НИП/, окръжни и военни прокуратури, МВР, военни подразделения, здравни заведения, туристически фирми, големи организации и компании като БТК, НЕК, Мобилтел, Глобул, Български пощи, Lufthansa Technics, повечето банки, опериращи в страната и други.

На 15.09.16 в Регионалния исторически музей, Стара Загора, се състоя официалната церемония по връчването на сертификатите на Кеймбридж. Ученици от различни възрасти вече притежават ценните грамоти и сертификати, удостоверяващи тяхното владеене на езика на ниво YLE, KET, PET, FCE и CAE. Горди сме с постиженията си и с възпитаниците си!

26 септември - Европейски ден на езиците


В Европейския ден на езиците, Училища Европа ви канят на Ден на отворените врати:

Ще можете да се запознаете с програмите ни, да видите демо версии на уроци по английски език /10.00-11.00 ч и 14.00-15.00 ч/, а на по-малките ученици ще предложим кратки развлекателни занимания.

Заповядайте и останете при нас!

Ceртификатите на Университета Кеймбридж


Официалното връчване на сертификатите от юнската сесия на изпитите на Кеймбридж ще се състои на 15.09.16 от 16.30 часа. Каним всички явили се на изпитите и техните родители да присъстват на събитието в Регионалния исторически музей в Стара Загора!

Гората на Европа


18 април 2016 година - ден първи. Ден първи от националната инициатива за посаждане на дървета от възпитаниците на Училища Европа.Не само в Казанлък, но още в 50 други града на страната децата от нашите училища ще се подтрудят под мотото "Засади дърво, прочети книга".

Първите три дръвчета в Казанлък бяха  засадени  с помощта на най-малките ни ученици. С много радост и много надежди. И с много смях!

Сертификатите на Кеймбридж YLE, KET, PET, FCE, CAE


Регионалната библиотека в Стара Загора приюти учениците на Училища Европа за една от най-приятните за тях церемонии на годината - официалното връчване на сертификатите на Кеймбридж за владеене на английски език. В различни възрасти, положили различно трудни изпити, нашите възпитаници сега са еднакво горди с постигнатото, и еднакво щастливи, че държат в ръцете си ценното свидетелство на своя труд!

Ако обмисляте езиков курс през лятото, първата стъпка, която трябва да направите е входящият тест. Това е добра отправна точка за подобряване на Вашите езикови умения. Интензивните летни курсове ще ви издигнат на следващото ниво на владеене на езика. В Училища Европа, Казанлък, те започват на 15.06.2015, така че крайният срок за полагане на входящ тест по английски или немски език е 10.06.2015.

Занимателните 30-часови курсове по английски за деца в начална училищна възраст също са с начална дата 15.06.2015. Те имат за цел да разширят налични езикови умения , но при една ненатоварена и действително забавна лятна програма.

Записването за учебна година 2015-2016 през юни носи всички преимущества на летните отстъпки – 10% за ранна регистрация, 20% за записано второ дете от семейството, 60 безплатни часа за родител, и 5% за пълна внесена такса.

И вие, и ние имаме една и съща цел – да разбирате чуждия език по-добре, да се изразявате чрез него по-ясно, и като цяло, да общувате по-успешно в различна езикова среда. Заповядайте при нас!

Връчването на сертификатите на Кеймбридж от изпитите YLE, KET, PET, FCE и CAE ще се състои  в Изложбената зала на ул. Байер № 1 в Стара Загора на 15.09.2014 от 17.00. Каним всички успешно представили се наши ученици и техните родители на официалната церемония.

Училище Европа град Казанлък  навърши 20 години!
20 години Училища Европа възпитават и подготвят деца и възрастни за успешно обучение и кариера, както у нас, така и в чужбина. 20 години обучението в Училища Европа е подчинено на убеждението, че занимателните уроци не бива да са самоцел, а трябва да изграждат хора, които владеят чуждия език на оперативно ниво, което им дава самочувствие на работното място, в университета или при контактите  с хора от всякакви националности. 
Няма друго място в град Казанлък, което да предложи такава палитра от курсове по английски и немски език на всички нива според Европейската езикова рамка. С повече от 50 учебни бази в цяла България, отличена с Европейски знак за качество, с лиценз за изпитен център на Университета Кеймбридж, веригата Училища Европа продължава да работи, за да защитава своята репутация.
Училища Европа – 20 години европейско обучение за всички

От 2011 година Училища Европа могат да се похвалят и с още един успех. BG015 - ЕСЕТ – Europe schools e новорегистрираният лицензиран център, оторизиран да провежда изпитите на University of Cambridge ESOL Examinations.

За малките ни ученици явяването на изпитите ще бъде силна мотивация за напредък, за големите – успешното представяне ще бъде венец на дългогодишни усилия и възможност за записване в Университети в Западна Европа.

Научете повече тук:

Към каталога Искаш да си тук? Включи се.

за реклама и контакти с kazanlak.com | условия за ползване

Приятели: Морето.net | Монтана | ITni News | Хижа Бузлуджа | Стара Загора
0.35463