За нас

На 15.09.16 в Регионалния исторически музей, Стара Загора, се състоя официалната церемония по връчването на сертификатите на Кеймбридж. Ученици от различни възрасти вече притежават ценните грамоти и сертификати, удостоверяващи тяхното владеене на езика на ниво YLE, KET, PET, FCE и CAE. Горди сме с постиженията си и с възпитаниците си!

Всички групи в Училища Европа, Казанлък, стартират в седмицата 3.10 - 10.10!

 

26 септември - Европейски ден на езиците


В Европейския ден на езиците, Училища Европа ви канят на Ден на отворените врати:

Ще можете да се запознаете с програмите ни, да видите демо версии на уроци по английски език /10.00-11.00 ч и 14.00-15.00 ч/, а на по-малките ученици ще предложим кратки развлекателни занимания.

Заповядайте и останете при нас!

Ceртификатите на Университета Кеймбридж


Официалното връчване на сертификатите от юнската сесия на изпитите на Кеймбридж ще се състои на 15.09.16 от 16.30 часа. Каним всички явили се на изпитите и техните родители да присъстват на събитието в Регионалния исторически музей в Стара Загора!

УЧИЛИЩЕ ЕВРОПА - СПЕЦИАЛНИ ЛЕТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

  • ЗАНИМАТЕЛЕН АНГЛИЙСКИ ЗА ДЕЦА 1-4ти КЛАС - начало 06.06.16
  • ИНТЕНЗИВНИ КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ И НЕМСКИ - начало 13.06.16
  • ПОДГОТОВКА ЗА IELTS - начало 13.06.16
  • РАЗГОВОРЕН АНГЛИЙСКИ - начало 13.06.16
  • безплатни тестове за определяне на езиковото  ниво - 06.06.16

Гората на Европа


18 април 2016 година - ден първи. Ден първи от националната инициатива за посаждане на дървета от възпитаниците на Училища Европа.Не само в Казанлък, но още в 50 други града на страната децата от нашите училища ще се подтрудят под мотото "Засади дърво, прочети книга".

Първите три дръвчета в Казанлък бяха  засадени  с помощта на най-малките ни ученици. С много радост и много надежди. И с много смях!

Сертификатите на Кеймбридж YLE, KET, PET, FCE, CAE


Регионалната библиотека в Стара Загора приюти учениците на Училища Европа за една от най-приятните за тях церемонии на годината - официалното връчване на сертификатите на Кеймбридж за владеене на английски език. В различни възрасти, положили различно трудни изпити, нашите възпитаници сега са еднакво горди с постигнатото, и еднакво щастливи, че държат в ръцете си ценното свидетелство на своя труд!

Сертификатите на Кеймбридж


Официалното връчване на сертификатите на Кеймбридж ще се състои в Регионалната библиотека, Стара Загора, на 14.09.15 от 16 ч. Поздравления на успешното представилите се!

УЧЕБНА ГОДИНА 2015-2016


 

АНГЛИЙСКИ ПО МЯРКА ЗА ВСЯКА МЕЧТА!

Училище Европа, Казанлък,  ви очаква за новата учебна година. Записването продължава  до 25.09.15. Освен традиционното обучение по английски език за всички възрасти, тази година предложението ни включва:

- специален курс по английски за първокласници

- немски за гимназисти и възрастни

- подготовка за FCE, CAE, IELTS, и TOEFL

- фирмено обучение

Допълнителна информация на тел. 62711 и 0887419263!

Ако обмисляте езиков курс през лятото, първата стъпка, която трябва да направите е входящият тест. Това е добра отправна точка за подобряване на Вашите езикови умения. Интензивните летни курсове ще ви издигнат на следващото ниво на владеене на езика. В Училища Европа, Казанлък, те започват на 15.06.2015, така че крайният срок за полагане на входящ тест по английски или немски език е 10.06.2015.

Занимателните 30-часови курсове по английски за деца в начална училищна възраст също са с начална дата 15.06.2015. Те имат за цел да разширят налични езикови умения , но при една ненатоварена и действително забавна лятна програма.

Записването за учебна година 2015-2016 през юни носи всички преимущества на летните отстъпки – 10% за ранна регистрация, 20% за записано второ дете от семейството, 60 безплатни часа за родител, и 5% за пълна внесена такса.

И вие, и ние имаме една и съща цел – да разбирате чуждия език по-добре, да се изразявате чрез него по-ясно, и като цяло, да общувате по-успешно в различна езикова среда. Заповядайте при нас!

Изпитите наближават!


Регистрацията за изпитите на Кеймбридж е със следните срокове:

- YLE - 27.03.15

- KET/PETfS - 8.05.15

- FCE/CAE - 17.04.15

За повече информация: тел 62711

Връчването на сертификатите на Кеймбридж от изпитите YLE, KET, PET, FCE и CAE ще се състои  в Изложбената зала на ул. Байер № 1 в Стара Загора на 15.09.2014 от 17.00. Каним всички успешно представили се наши ученици и техните родители на официалната церемония.

УЧЕБНА ГОДИНА 2014-2015


- Английски език за ученици на всички нива
- Английски език за възрастни на всички нива
- Подготовка за изпитите на Кеймбридж FCE, CAE, IELTS
- Подготовка за изпита ТOEFL
- Бизнес английски
- Български език за чужденци
- Курсове по програмата Аз Мога Повече
 

За информация: тел. 62711                 Краен срок за записване: 26.09.2014

Училище Европа град Казанлък  навърши 20 години!
20 години Училища Европа възпитават и подготвят деца и възрастни за успешно обучение и кариера, както у нас, така и в чужбина. 20 години обучението в Училища Европа е подчинено на убеждението, че занимателните уроци не бива да са самоцел, а трябва да изграждат хора, които владеят чуждия език на оперативно ниво, което им дава самочувствие на работното място, в университета или при контактите  с хора от всякакви националности. 
Няма друго място в град Казанлък, което да предложи такава палитра от курсове по английски и немски език на всички нива според Европейската езикова рамка. С повече от 50 учебни бази в цяла България, отличена с Европейски знак за качество, с лиценз за изпитен център на Университета Кеймбридж, веригата Училища Европа продължава да работи, за да защитава своята репутация.
Училища Европа – 20 години европейско обучение за всички

От 2011 година Училища Европа могат да се похвалят и с още един успех. BG015 - ЕСЕТ – Europe schools e новорегистрираният лицензиран център, оторизиран да провежда изпитите на University of Cambridge ESOL Examinations.

За малките ни ученици явяването на изпитите ще бъде силна мотивация за напредък, за големите – успешното представяне ще бъде венец на дългогодишни усилия и възможност за записване в Университети в Западна Европа.

Научете повече тук:

Към каталога Искаш да си тук? Включи се.

за реклама и контакти с kazanlak.com | условия за ползване

Приятели: Морето.net | Майсторите.com | AutoPlanet1.com | Монтана | Силистра Онлайн | Сандански | Видин Online | ITni News | Компютърни уроци | ОколоСвета.com | Автокозметика ATAS | Стара Загора
0.4163