11:17 | 24 август 15 2332

Горещо и творческо беше лятото за клуб “Светлини сред сенките“ при ОДК “Св. Ив. Рилски“

 Работата на децата и младежите по романите, конкурсите и клиповете даде очакваните добри резултати. Редактирана и готова е приказката в стихове на по-малктите светлинки. Тя ще участва в проект за набиране на средства в yatoto.com, а през това време екипът ще работи по странирането на книгата и завършването на нейната корица. Напреднаха и редакциите по трета, последна част от романа "Аурелион - вечният баланс". Романът, който е най-сериозният и мащабен продукт на клуба, ще участва и в проект за издаване на английски език.

Почивката по програма "Хайде да творим заедно", предоставена ни от НДД, също роди много творчество и идеи. Светлинките покориха за поредн път връх Мусала, снимаха няколко клипа и написаха множества произведения за предстоящите конкурси.
Продължава и съвместната ни работа с децата от лятната академия при библиотека "Искра", с които светлинките заснеха два чудесни клипа.

А едни от най-гледаните ни визуални продукти се оказа "Ресоциализация", посветен на вредата от зависимостта от социалните мрежи. Главната героиня в него е чедесната Фая Гератлиева - 5 год.

Творческият заряд не напуска светлинките и въпреки добре свършената работа, те продължават да се вдъхновяват от нови идеи и проекти.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Без какво не може на един абитуриентски бал?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак