12:47 | 04 октомври 16 8521

Ден на младия програмист организира ДАВИД Холдинг АД

Ден на младия програмист организира ДАВИД Холдинг АД / Новини от Казанлък

Оригинален начин да отбележат 113 години от рождението на бащата на компютъра Джон Атанасов, избра екипът на водещата ИТ компания ДАВИД Холдинг АД. Съвместно с ПМГ „Никола Обрешков“ и ИКТ Център те организираха ден на отворените врати, в който всички ентусиазирани ученици да се запознаят от първа ръка с възможностите за професионално развитие в областта на ИТ индустрията.

На събитието мениджъри от ДАВИД Холдинг АД, очертаха възможностите за кариерно развитие в областта на ИТ индустрията, като наблегнаха на важното значение на ранната професионална ориентация и дадоха интересни примери от собственото си развитие в тази сфера.

Акцент в събитието беше представянето на Софтуерната Академия на ДАВИД Холдинг АД, която дава възможност на ученици с интереси в областта на програмирането да получат ценни знания от квалифицирани и опитни програмисти. Обучението е безплатно, като за показалите добри резултати е осигурена незабавна възможност за професионална реализация в ДАВИД Холдинг АД. А за напълно начинаещите в информационните технологии ИКТ Център предлага възможности за въвеждащо обучение.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак