14:03 | 04 април 17 15330

„Твоят час“ с поредица изяви в ПГ “Академик Петко Стайнов“

„Твоят час“ с поредица изяви в ПГ “Академик Петко Стайнов“ / Новини от Казанлък

На 3 април се проведе публична изява на клуб „Училищен обектив“ по проект „Твоят час“, с ръководител Павлина Тотева. Събитието започна с отчитане на дейността и постигнатите цели - да са по-близо до природата, за да я опознаят и пазят; да научат за живота и дейността на видни казанлъчани; да се запознаят с историята на нашия град; да отразят училищния живот и да се забавляват.

Учениците от клуба откриха фотоизложба „Годишни времена“ със снимки, направени от самите тях, които отразяват трите сезона, през които са снимали - есен, зима, пролет.

Представени бяха две презентации - за Чудомир и за видни казанлъчани, оставили своите имена в различни сфери на науката и изкуствата. С много смях бяха посрещнати разказите на Чудомир, прочетени от ученици. След тях се проведе кратка дискусия на тема „Живи ли са нашенците“.

След обобщение, с много смях, добро настроение и Чудомир в сърцата, публичната изява на клуб “Училищен обектив“ бе закрита, а с това и работата по проект „Твоят час“ за тази учебна година.

ПГ “Академик Петко Стайнов“

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак