12:06 | 26 декември 18 6037

Хаджиеновци посрещнаха Коледа с игри и награди

Хаджиеновци посрещнаха Коледа с игри и награди / Новини от Казанлък

Край огнището, с коледарски наричания за здраве и късмет посрещнаха Коледа в ПГ "Иван Хаджиенов". Възстановката на коледните обичаи припомни на младежите позабравения смисъл на празника - със семейния уют, изобилието на трапезата и дом и сърце, отворени за гости.

Дългоочакваният, белобрад старец и тази година бе подготвил своите изненади, дарявайки настроение, усмивки и подаръци от изобилния коледен чувал. А тези, които са били най-сръчни и креативни в Коледните конкурси, получиха своите награди лично от директора г-жа Демирева:

- За най-красива "Коледна украса" бяха отличени 12г, 12а и 9б клас.

- В конкурса "Коледна снимка на класа" победителите са 11г, 8а и 12б клас.

- И две специални грамоти отличиха "Добрите дела", които правим неусетно, следвайки сърцето си. Тези малки жестове, които ни връщат вярата, че доброто е в нас и около нас - и не само по Коледа. 11г клас помогна да се сбъдне коледната мечта на две деца от кампанията "Акция Дядо Коледа", а Севгюл Халил от 10б клас върна изгубена сума пари, но с тях и надеждата ни за добрини.

Публиката в залата се забавлява, състезава и печели в игрите коледни послания в балони, коледно чорапче, събиране на коледни монети с боксови ръкавици, Музикален стол.

Светли празници и успешна Нова година от организаторите на Коледния празник - 10а и 10в клас.

ПГ "Иван Хаджиенов"

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак