17:22 | 13 юли 20 9152

Казанлъчанин се бори за титлата Мистър София 2020

Добрин Гошов е на 25 години, родом от Казанлък. Занимава се с фитнес от 4 години, както и с изготвяне на хранителни режими. В момента учи „Диетология”. По специалността си се е запалил след като лекарите са му открили заболяването „Болест на Крон” – хроничен възпалителен процес на стомашно-чревния тракт.

“Още повече се амбицирах да уча за фитнес и храни, когато ми откриха проблема с червата. Бях на прага да спра моето развитие във фитнес сферата, защото докторите ми казваха, че ще е опасно за мен. Аз намерих начин и продължих. Мога да кажа, че е от голямо значение с какво се храним, а не че тренировките са довели до проблема. Следвам диететика с цел да помагам на хората да се развиват във фитнеса и да водят един по-здравословен начин на живот.”, споделя Добрин.

Одобрените 9 кандидата за титлата Мистър София 2020, сред които е и нашето момче, са преминали през кастинг, на който жури следи дали отговарят на критериите: да са на възраст от 18-30 години, да са високи не по-малко от 170 см, да имат атлетично тяло и да са родом, учещи или живеещи в София област.

Тази сутрин претендентите бяха представени от лицето и водещ на конкурса Катрин Вачева в сутрешното предаване на Гала „На кафе”.

Седмият пореден конкурс тази година ще се проведе на 23 юли в Plazza Dance Sofia, когато ще станат ясни Мистър София 2020 и неговите трима подгласници. На пищният спектакъл участниците ще дефилират в 3 кръга, но най-интересният и любим на журито е кръгът, където всеки участник ще трябва да покаже свой талант.

Победител в миналогодишният конкурс е дългокосият атлет Георгиос, добил популярност от предаването на NOVA „Игри на волята”.

Желаем успех на Добрин!

Още новини от Казанлък:
Питаме Казанлък

Ще гласувате ли на предстоящите избори?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак
';