11:17 | 18 декември 20 4839

180 подаръка събра “Акция Дядо Коледа“

180 подаръка събра “Акция Дядо Коледа“ / Новини от Казанлък

За осма година сдружение „Бъдеще за децата“ обедини казанлъчани под мотото „Заедно да подарим по една вълшебна коледна приказка!”. Слагаме края на поредната успешна Акция „Дядо Коледа“!
И въпреки изпълнената с предизвикателства и много различна година, която имахме, успяхме заедно да съберем над 180 коледни подаръка за децата на Казанлък!

Мили хора, благодарим ви! Благодарим, за това че усмихнахте много деца, за които света не е толкова добро място!

Всички вие - нашите съграждани, доказахте, че желанието да сътворяваме чудеса не е угаснало! 

Целта на кампанията всяка година е една и съща - да помогнем коледната магия и добротворството да се случат, в повече семейства, и да зарадваме децата, независимо от условията,  в които живеят, където и да се намират. Ние сме щастливи, че с всяка изминала кампания намираме нови приятели и последователи! Толкова много хора и с огромно желание, влизат в ролята на Дядо Коледа, за да подкрепят и подарят най-хубавите подаръци, на тези, които най-малко ги очакват!

Как се случи това?

На двете вълшебни елхи - в Комплекса за социални услуги за деца и семейства, на ул. „Войнишка“ 25, и в магазин „Вимакс“, ние поставихме пликове с историите на нашите герои и семействата им. Чрез тези писма, вие се запознахте индиректно с тях, подготвихте подарък съобразен с възрастта и интересите на децата. През изминалата седмица, екипът на Сдружение „Бъдеще за децата”, се погрижи всички събрани коледни подаръци да достигнат до своите получатели.

Не можем да не благодарим на Магазин „Вимакс“, които от самото начало на АКЦИЯ ДЯДО КОЛЕДА са с нас, на служителите на Арсенал АД Завод 6 цех 120 и целият екип на Хотел Севтополис Медикал & СПА в град Павел Баня,. които за поредна година се включиха с подготвянето и осигуряването на подаръци. 

Благодарим на всички, които участваха в нашата коледна кампания в подкрепа на децата с увреждания, деца от многодетни и социално слаби семейства, деца-потребители на Центъра за обществена подкрепа и Центъра за социална рехабилитация и интеграция, Дневен център за деца с увреждания, както и от Центровете за настаняване от семеен тип в Казанлък.

Освен всички прекрасни подаръци, в коледните пакети нашите малки герои и техните семейства ще открият чудо, надежда и топлина, споделени и опаковани с внимание от всички, които се включихте! Благодарим на всички хора, които повярваха и прегърнаха нашата кауза за пореден път!

Нека тези коледни празници положат началото на една година, в която Здравето, Щастието и Късмета са ваши постоянни спътници, а радостта от тях – неизмерима! Нека магията на святата Коледна вечер влезе в дома ви, да го озари, с мир и благодат да ви дари! Бъдете благословени!

Желаем ви, Весела и споделена Коледа и една пълна със здраве Нова година!

#Бъдете здрави!

Екипът на Сдружение „Бъдеще за децата“ Ви, пожелава Весела Коледа и Щастлива Нова Година!

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак