11:54 | 14 юни 21 1986

Младите фризьори на ПГ „Акад. Петко Стайнов“ подариха близо 80 прически само за уикенд

Младите фризьори на ПГ „Акад. Петко Стайнов“ успяха да зарадват близо 80 души с най-различни фризури по последни трендове. Майсторски изплетени плитки, кокове, различни момчешки прически и др. радваха жителите на села и градове този уикенд в първото Турне на красотата, което излезе от пределите на казанлъшката гимназия.

18 ученици от класовете 8-ми, 9-ти и 10-ти разделени в няколко групи, с 6-ма преподаватели успяха да превърнат живущите в Крън, Енина, Хаджидимитрово и Копринка в кралици и крале на красотата през изминалите 12-ти и 13-ти юни.

Турнето на красотата продължава и през следващите почивни дни, като този уикенд, безплатни прически ще получат в Горно Черковище, Бузовград, Кънчево и Овощник.

Талантливите възпитаници  на ПГ „Акад. Петко Стайнов“ представиха и продължават да представят в голяма част от територията на община Казанлък какво са научили и усвоили от своите преподаватели през изминалата учебна година. За някои от тях обученията с настъпването на лятото не приключват. На 8 август, 18 ученици с 4-ма преподаватели заминават за Португалия, където начинаещите коафьори ще се усъвършенстват в боядисването. Престоят на обучението ще продължи 2 седмици – до 21 август.

А ето къде можете да се оставите в ръцете на фризьорите да ви направят ослепителни и то напълно безплатно на 19-ти и 20-ти юни.

19-ти юни – 10.00 ч. – с. Горно Черковище – на площада
19-ти юни – 13.00 ч. – с. Бузовград – пред кметството

20-ти юни – 10.00 ч. – с. Кънчево – на площада
20-ти юни – 13.00 ч. – с. Овощник – пред кметството

Още новини от Казанлък:
Питаме Казанлък

Ще гласувате ли на предстоящите избори?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак
';