09:49 | 19 декември 21 9235

Казанлъчанката Живка Ролева спечели Фермата 7

Водачката на високопланински камион Живка Ролева спечели последния сезон на "Фермата" и грабна чека за 100 000 лв.. Финалът се излъчи снощи по Btv.

Живка Ролева е на 39 години, от Казанлък, но живее в Гьотциз, Австрия. Шофьор на камион. Мъжко момиче, което се е преборило за своето оцеляване.

Живка е родена в република Коми, но израства в Казанлък. Казва, че съдбата й е била кошмарна, но все още не е готова да разкрие повече подробности. Преди 7 години семейството й преживява трудности. Първо тя, а след това мъжът й и двете й деца заминават за Австрия.

Вярна на силния си характер, Живка става шофьор на високопланински камион. Работи много. Разкарва стоки, товари и разтоварва. През ръцете й всеки ден минават тонове.

Тя е от жените, които обичат да командват и не понася мрънкащите хора. За нея изразът „Не мога“ не съществува. Вярва, че ще спечели „Фермата“ още от влизането си.

След повече от 3 месеца лишения и тежък труд до финала стигнаха две жени и двама мъже от общо 22-ма участници. Сред финалистите бе и казанлъчанката Живка Ролева. Останалите трима финалисти бяха Мартина Чанева, Кирил Михов и Пламен Пеев.

Победителят бе определен от сбора на три компонента: последните битки, гласуването на Фермерски съвет, в който бяха представители от всички сезони на Фермата, и зрителския вот.

Снощи, след три тежки битки срещу Мартина, Живка успя да спечели една и това ѝ донесе 10 точки, докато Мартина грабна 20.

Фермерският съвет гласува на финалистите следните точки: Живка - 15; Пламен - 10; Кирил - 5 и Мартина - 0 т.

Казанлъчанката бе начело с огромна разлика пред останалите финалисти и в класирането, според вота на феновете на предаването. Гласовете на зрителите чрез СМС-и бяха разпределени така: Живка - 62%; Пламен - 18%; Кирил - 10% и Мартина - 10%.

По този начин казанлъчанката спечели категорично седмия сезон на риалитито.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак