10:48 | 09 юни 22 5328

Сиво Бентли поведе учениците от ПГТТМ в шествието на Празника на розата

Сиво Бентли поведе учениците от ПГТТМ в шествието на Празника на розата / Новини от Казанлък

Сиво „Бентли“, управлявано от красива жена, дефилира на шествието на Празника на розата. То беше част от представянето на ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт. Лъскавото возило, заедно с учениците и преподавателите, представи в едно минало, настояще и бъдеще.

Миналото!

Дамата в бяло, управляваща лимузината, е бивш възпитаник на гимназията, специалност „Управление на транспортно предприятие“. Това е казанлъчанката  Ивелина Николова – сега административен директор на „Уърлд Транспорт Овърсийз” България. През 2020 година тя и нейната компания бяха отличени с наградата на ФОРБС „Компания на годината в сектор „Услуги“.

Отличената казанлъчанка изпълни в неделя още една своя житейска мисия, а именно да насърчи младите да преследват мечтите си и да вярват, че всичко мислимо е постижимо.

В „Алеята на славата“, която се намира в ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт, името на Ивелина Николова е изписано със златни букви в знак на гордост към една от най-успешните възпитанички на гимназията.

Настоящето!

Болид и електрическо бъги, плод на талантливите възпитаници на гимназията заедно с бизнес партньори, по проект, осъществен в Испания. И …много грейнали усмивки в червено – цветът на младостта, самочувствието  и успеха.

Бъдещето!

Ще се учим, за да знаем как да работим за „Bentlly“, как да седнем зад волана на успеха и да запишем имената си в „Алеята на славата“ на ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак