15:07 | 30 юни 22 1757

Кога, защо и с кого да направя основното почистване на своя дом?

Кога, защо и с кого да направя основното почистване на своя дом? / Новини от Казанлък

Вече е лято и всичко сякаш ни нашепва море, почивка, отмора... Ежедневната поддръжка и чистене на дома обаче нямат край, а всеки дом се нуждае от подходящи грижи, за да остане уютен и елегантен. Едно от нещата, които значително подобряват нашия комфорт, а и здравословна среда у дома е така нареченото основно почистване.

Доста често си задаваме въпроса кога, защо и с кой да направя основно почистване вкъщи. Нека си го кажем – основното почистване е трудоемко и стресиращо, особено когато сме затрупани с работа и не можем да отделим достатъчно време за почивка и отдих със семейството и близките. За това винаги е добре да имаме под ръка доказани професионалисти, към които да се обърнем.

Ако се питате „Моят дом има ли нужда от основно почистване?”, професионалистите в сферата от „Лиди ЛОТОС” ще ви отговорят:

• В забързаното ни ежедневие обикновено нямаме време да обърнем внимание на праха над гардероба или на прашните прозорци. А и от колко време се каните да почистите цялостно банята? Помислете и за дивана, от който цяла зима и пролет сте гледали любимите си предавания и филми, и сте подремвали.

Кога е най-подходящото време за основно почистване на дома?

• Основно почистване може да се направи по всяко време на годината, но най-подходящия момент е през лятото. Защо през лятото ли? Защото времето е топло и изпраната мека мебел и килими бързо ще изсъхнат. Почистените прозорци и баня ще освежат дома ви, а когато сте отхвърлили тези задължения ще можете спокойно да се наслаждавате на прекрасното топло време със семейството и приятелите си.

Ще мога ли да отделя няколко дни и нерви за чистене или да се доверя на фирма? И ако реша да се доверя на фирма - как да избера правилната?

• Лидия Кирякова, собственик на фирма за почистване „Лиди ЛОТОС” споделя: „В работата си винаги съм се ръководила от една мисъл: “Кой бих допуснала в най-ценното си обежище - моят дом, ако аз съм на мястото на клиента“. След пет години работа с клиенти мога да ви кажа, че ние от “Лиди ЛОТОС” сме опитни, коректни и точни, с обучен и проверен екип. Работим с професионални препарати и техника на водещи фирми, с отлични резултати и много препоръки.”

Сега, специално за летния сезон 2022 г., „Лиди ЛОТОС” ви предлага специална оферта: При всяко основно почистване получавате безплатно пране на килим и КАРТА ПОДАРЪК, която да предоставите на ваш близък, приятел или роднина, гарантираща му 10% ОТСТЪПКА за някоя от нашите услуги.

Лиди ЛОТОС
Тел. за контакт: 0896260712
lidilotos.com

Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Познавате ли гражданските си права?

Най - четени новини

за последната седмица

57-годишен мъж издъхна на казанлъшка улица

5626 | 26 ноември 2023

Въведоха еднопосочно движение по седем улици в Казанлък

4953 | 29 ноември 2023

Доживотна присъда за полицая от Казанлък, убил гръцки лекар в Крит. Любовницата му ще лежи 15 години в затвора

4851 | 27 ноември 2023

Предупреждение за опасно време в региона

3930 | 25 ноември 2023

Казанлъшки криминалисти откриха оранжерия за отглеждане на марихуана, задържани са двама наркодилъри

3716 | 24 ноември 2023

Спасиха бедстващо семейство на пътя Дунавци - Шипка

3152 | 26 ноември 2023

Не пътувайте северно от Казанлък, ако не е наложително!

3129 | 26 ноември 2023

Отвориха “Хаинбоаз“ за леки автомобили. Проходът “Шипка“ остава затворен/ Обновена

2461 | 26 ноември 2023

Спор за изпреварване завърши с побой

2452 | 01 декември 2023

9 години затвор получи мъж от Казанлък, извършил блудствени действия с две деца

2350 | 28 ноември 2023
Sesame Казино Игри
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак