13:03 | 05 септември 22 1566

Розите разгромиха Сливен с резултат 7:2

Розите разгромиха Сливен с резултат 7:2 / Новини от Казанлък

На 3 септември, събота, на стадион „Севтополис” се проведе пети кръг на Югоизточната В група. Нашите момчета от ФК "Розова долина" буквално разгромиха тима на "Сливен" с резултат в края на срещата 7:2.

Първият гол в 15-тата минута във вратата на сливенчани отбеляза Петър Принджев, но в 25-тата минута гостите изравниха резултата. Последва поредица от попадения на казанлъчани в противниковата врата, благодарение на два гола на Венцислав Иванов, Ивелин Илиев, Кольо Чахов, Иван Чергев и второ попадение на Петър Принджев. При резултат от 7:1 в 81-вата минута тимът на Сливен отбеляза едва втория си и последен гол.

В следващият шести кръг, на 10 септември, нашия отбор гостува на "Сокол" Марково.

На 2 септември бе изтеглен жребия за Предварителния кръг за Купата на България. "Розова долина" ще бъде домакин на "Янтра 2019" (Габрово). Срещата ще се играе на 21 септември, сряда.

При победа нашия отбор ще се класира за 1/16 финал. В този кръг участват 31 отбора. Това са 16-те представители на ЗС от Предварителната фаза и 15-те от 18-те отбори от Втора лига. "Лудогорец 1945 II (Лудогорец), "Ботев" II (Пловдив) и ФК ЦСКА 1948" II (София) нямат право на участие като втори отбори.

Отборът на "Черноморец" (Балчик) пропуска тази фаза и ще почива.

Победителите в този етап се излъчват чрез отстраняване в една среща. При равенство в редовното време, се играят две продължения по 15 минути, а при продължаващо равенство се изпълняват дузпи.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак