10:46 | 17 декември 22 1982

Благотворителен коледен базар в с. Хаджидимитрово събра 541 лв. в подкрепа на Гита Славова

Благотворителен коледен базар в с. Хаджидимитрово събра 541 лв. в подкрепа на Гита Славова  / Новини от Казанлък

На 16-и декември в ОУ "Св. Паисий Хилендарски", с. Хаджидимитрово се проведе благотворителен коледен базар в подкрепа на Гита Славова. Децата от училището съвместно с малчуганите от ЦДГ "Мечо Пух“  изработиха сурвачки и коледни картички.

Инициативата под наслов "Коледни вълшебства" събра сумата от 541 лв., която вече е преведена по сметката на Гита Славова.

„С огромни благодарности към кмета на селото Сунай Селимов, ДГ "Мечо Пух" и всички, включили се! Нека правим добро, не само по Коледа.", споделиха организаторите на кампанията.

Преди броени дни, на 10-и декември ще преведе и кулинарен базар в сградата на читалището в с. Хаджидимитрово , а сумата събрана от него бе дарена отново в подрепа на Гита Славова. 

От 17 години Гита боледува от Множествената склероза. Това е автоимунно заболяване и битката с него се води цял живот. Към днешна дата казанлъчанката се затруднява дори да върви самостоятелно повече от 300 метра, както и да използва пълноценно ръцете си. Гита от дълго време търси варианти за лечение, което да спре прогресирането на болестта. 

Тя се свързва се с клиниката в Москва и след разглеждане на медицинската документация получава зелена светлина за лечението. Сумата за него обаче е непосилна за нейното семейство. Необходими са 110 000 лева, за да се стопира развитието на болестта. Можете да помогнете на Гита, като направите дарение по сметка, през Револют или Пей Пал:

Дарителска сметка в банка ДСК клон Казанлък:

IBAN BG39STSA93000029428121
BIC STSABGSF

REVOLUT @gitaslavova
revolut.me/gitaslavova
Титуляр Гита Славова Славова
Gita Slavova Slavova

PayPal.me/gitaslavova
основание: ДАРЕНИЕ

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак