11:26 | 21 декември 22 1058

Благотворителният базар в ОУ „Св. Паисий Хилендарски“, събра 2075 лв. в подкрепа на Гита Славова

На 20-и декември /вторник/ в ОУ „Св. Паисий Хилендарски“, гр. Казанлък се  проведе благотворителен базар в подкрепа на нашата съгражданка Гита Славова, който събра сумата от 2075 лв.

Учениците бяха изработили  коледни играчки и гирлянди, сурвакници, различни вкусотии, както и много други изненади за каузата.

„Благодарим на всички ученици, родители, учители, които се включиха!  Показахме отново, че заедно можем да правим малки чудеса, които за някой друг означават много! На г-жа Гита Славова желаем здраве и много увереност, че не е сама в този труден момент. Всички ние й изпращаме нашата подкрепа“, споделиха от ръководството на училището.

Базарът беше открит с кратка музикална програма, в която взеха участие барабанният оркестър и вокалната група с ръководители Татяна Иванова и Деница Дохчева, както и младата надежда на българската съвременна музика Илона Георгиева.

Гита е от Казанлък, майка на две момичета и част от екипа на СНЦ „Бъдеще за децата”. От 17 години тя се бори с диагнозата Множествената склероза, но състоянието ѝ безвъзвратно се влошава. Към днешна дата казанлъчанката се затруднява дори да върви самостоятелно, както и да използва пълноценно ръцете си. Лъч надежда ѝ дава Московската болница с трансплантация на собствени стволови клетки, придружена с химиотерапия. Необходимите средства за лечението са 110 000 лв., като сумата е непосилна за семейството на Гита.

Освен чрез инициативите на учениците, можете да помогнете на Гита Славова и като направите дарение по сметка:

Дарителска сметка в банка ДСК клон Казанлък:
IBAN BG39STSA93000029428121
BIC STSABGSF

REVOLUT @gitaslavova
revolut.me/gitaslavova

Титуляр Гита Славова Славова
Gita Slavova Slavova

PayPal.me/gitaslavova
основание: ДАРЕНИЕ

Още новини от Казанлък:
Питаме Казанлък

Ще гласувате ли на предстоящите избори?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак
';