12:58 | 02 февруари 23 983

Февруари е месец на отстъпките в Борса за матраци ВИТ – Казанлък

Февруари е месец на отстъпките в Борса за матраци ВИТ – Казанлък / Новини от Казанлък

Февруари – месец на любовта и виното, а и не само. Със зимните си температури малък сечко винаги ни подканя да се сгушваме и излежаваме повече вкъщи, в леглото, под завивките и да гледаме студа на вън. При вас така ли е? Ако не, то вероятно проблемът е в матрака ви!

Няма по-подходящо време да обърнем повече внимание на комфорта в спалнята и да подменим стария, неудобен матрак. А сега от 1 до 28 февруари имате възможност да го направите с отстъпки до -30% в Борса за матраци ВИТ – Казанлък! Февруари е месецът на отстъпките!

Борса за матраци ВИТ – Казанлък ви предоставя голямо разнообразие на производители, видове и ценови диапазон. Водещите марки матраци на едно място, а сега и на ПРОМО цени!

От 1 до 28 февруари в шоурума в Казанлък ще откриете най-купуваните модели с отстъпки до -30%. Ето и кои са те:

Матраци Isleep
- Bodyrest -10%
- COOLCOMFORT -10%
- SILVERPLUS -15%

Матраци MAGNIFLEX
- SILVERCARE -10%
- Vivo -10%
- Galaxy -20%

Матраци Нани:
- Каспия Мемори Покет -15%
- Сирена Мемори -10%
- Бахама -15%
- Модена -10%

Матраци Латекс:
- Корал -30%
- RR LATEX -15%
- COMBO -15%

Изборът на идеалния матрак е труден и ние знаем това – нужно е повече от един допир на тялото, за да усетите дали той е подходящ за вашата костна или кръвоносна система, за бюджета и сензорните ви предпочитания. За това Борса за матраци ВИТ – Казанлък ви предоставя възможност за 24-часов тест на мостра в уюта на вашия дом. Услугата се предлага срещу малък депозит, който ще ви бъде възстановен при отказ или приспаднат от сумата на бъдещия ви нов матрак.

Не се тревожете за транспорта – ние осигуряваме доставка с наш автомобил до вашия дом! Можем да доставим вашия матрак и в най-удобния за вас вас ден с опцията „Отложена доставка”.

Заповядайте за консултация и съвети как да изберете правилния за вас матрак, а и да го тествате, в шоурума на Борса за матраци ВИТ – Казанлък! Очакваме Ви на ул. „Козлодуй №93, до СБА всеки делничен ден от 09:00 – 18:00 часа, и събота от 09:00 до 14:00 часа.

Борса за матраци ВИТ – Казанлък
Ул. Козлодуй №93, до СБА / тел.:0896 383 658
Фейсбук: Борса за матраци Казанлък

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Без какво не може на един абитуриентски бал?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак