16:45 | 01 март 23 2435

Казанлъшка песен е в челото на рок-класацията „Черната овца“

„Не се предавай“ е част от саундтрака на новия игрален филм „Апокалипсис до поискване“

За меломаните класацията за нова българска музика „Черната овца“ е част от техния живот. Стартирана от водещия Васко Влахов в БНР – Стара Загора, отскоро класацията се премести в Радио Zara и може да се слуша всеки вторник от 21 часа.

През миналата седмица като ново предложение бе включена песента „Не се предавай“ на казанлъшкия музикален тандем Митко Вакарелов & Надя Тончева. Любопитното е, че песента е част от саундтрака на новия български игрален филм „Апокалипсис до поискване“ на сценариста и режисьора Петър Марчев, стар кадър на арсеналския вестник „Трибуна“. В момента пълнометражната лента се монтира, правят се цветови корекции, но премиерата ѝ вече се вижда на хоризонта. Тя е фиксирана в рамките тазгодишните Празници в долината на тракийските царе и ще събере многобройна публика под открито небе на „Тюлбето“.

Добрата вест - парчето „Не се предавай“ вече се изкачи до втора позиция в класацията! Но, за да продължи нагоре, има нужда и от вашата подкрепа – ако песента ви допадне, може да гласувате за нея, като изпратите на мейл radiotop@abv.bg текстово съобщение „Гласувам за песента "Не се предавай".

Разрешено е да се гласува по веднъж на ден от един мейл-адрес.

Ценителите ще разпознаят в структурата на „Не се предавай“ и ехо от знаменитите китарни рифове на Smoke on the water – и това не е случайност, а умишлено търсен ефект. Защо? Това ще разберете след като изгледате филма, който разказва истории за любов и за търсене на истината.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак