16:35 | 31 март 23 7309

Казанлъчанка стана четвърта в конкурса “Lady Bulgaria 2023“

Казанлъчанка стана четвърта в конкурса “Lady Bulgaria 2023“ / Новини от Казанлък

След кастинг, проведен в цялата страна, до финала на конкурса „Lady Bulgaria 2023” бяха допуснати дванадесет претендентки от над 150 заявили желание
Сред тях и една казанлъчанка, която зае престижното четвърто място.

32-годишната Антония Каменова Велинова се впусна отново в приключението „конкурс за красота”. Тя е родом от Града на розите, възпитаничка на Професионалната гимназия по лека промишленост и туризъм. Омъжена, горда майка на 9-годишно момче.

Това е второ участие за казанлъшката красавица в подобен конкурс. В края на 2021 г. Антония стана четвърта подгласничка в бюти надпреварата „Мисис България”.

В конкурсът „Lady Bulgaria 2023” за голямата награда се конкурираха красавици с престижни професии и образование. Сред тях бяха адвокат, нотариус, студентка по зъботехника, инженер по храните, специалист връзки с обществеността и собственичка на меркетингова агенция.

Събитието се проведе на 16 март в клуб в центъра на София. Момичетата дефилираха в три тура с ежедневни облекла, елегантни дрехи и официални рокли на три различни български марки.

Претендентките бяха оценявани от миналогодишни носителки на титлата "Лейди България", между които, Елизабет Методиева - журналист, моделът Силвия Теодосиева, бизнес дамата Мария Бойчева, Карина Атанасова други.

И тази година конкурсът застана зад благородна кауза. „Лейди България 2023“ подкрепи кампанията на БТА и фондация „Искам бебе“ – Родители навреме.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак