13:45 | 31 октомври 22 7591

Казанлъчанката Славяна Драгнева стана първа подгласничка в конкурса Мисис България 2022

Казанлъчанката Славяна Драгнева стана първа подгласничка в конкурса Мисис България 2022 / Новини от Казанлък

33-годишната казанлъчанка Славяна Драгнева стана първа подгласничка на Мисис България 2022. Славяна живее и работи в Казанлък, омъжена е за Сава Драгнев, който до скоро бе част от екипа на казанлъшкия театър. Може би повечето казанлъчани я познават като инструктор по йога за деца и въздушна йога. Освен с йога, Славяна развива и собствен бизнес. Тя обича да се учи и развива, като последната ѝ научна степен е доктор (на неикономическите науки).

Екипът на kazanlak.com се свърза с казанлъшката красавица, за да ниразкаже повече за конкурса. Ето какво сподели тя:

Здравей, Славяна! Първо честито за титлата! Това е още една победа, доказваща, че казанлъчанки са красиви и харизматични жени! Как се почувства, когато казаха твоето име?

Бях много приятно изненадана и се почувствах благодарна, че са ме избрали измежду всички 13 участнички.

Участвала ли си в конкурси за красота преди, и как изобщо реши да се запишеш?

За първи път се явявам на подобен конкурс, нямах очаквания и бях приятно изненадана, че съм първа подгласничка. Записах се на шега още лятото, в последствие ми се обадиха (този месец), че съм одобрена без предварителен кастинг и ме поканиха. Всъщност винаги съм искала да се запиша на този конкурс, още преди дори да се запозная със съпруга си и да се омъжа.

В един от туровете трябваше да дефилираш заедно с твой близък. Кой беше до теб на подиума?

Съпругът ми, както знаете е актьор, и поради професионален ангажимент не можа да присъства на церемонията. Затова отидох на конкурса с моя много близка приятелка, отново от Казанлък, която беше и моя коафьор в конкурса – Мая Панова. Излязохме на подиума двете.

А Сава как се почувства, след като разбра, че е омъжен за една от най-красивите българки за 2022 г.?

Много е горд и щастлив! Аз не бях казала на никого, че ще участвам или че съм спечелила нещо, повечето хора са разбрали от него - разказвал е навсякъде!

24-то издание на националния конкурс за омъжени жени „Мисис България 2022“ се проведе на 28 октомври в София. Повече от 300 бяха кандидатките за короните на предварителния кастинг, а специална комисия определи 13 финалистки, които се бориха за титлите „Мисис България Universe”, „Мисис Бългaрия Europe”, „Мисис България World”, „Мисис България International”. Бяха избрани и техни подгласнички.

Званието Майка на България бе присъдена на Теодора Герчева, а нашето момиче стана първа подгласничка, изпреварвайки по красота втората подгласничка - Теодора Герчева, трета подгласничка - Кристина Кирчева и четвърта подгласничка – Христина Иванова.

Мисис България International стана Мани Вартан от Пловдив, Мисис България Europe – Гергана Станчева от Ямбол, Мисис България World – Ива Недялкова, а Мисис България Universe – Оксана Желяпова от Варна.

В първи тур участничките излязоха с тоалети с етно мотиви и шевици, а във втория дефилираха с елегантните тоалети, придружени от техните съпрузи, деца или близки приятели. В трети тур красавиците се представиха във вечерни дизайнерски тоалети.

Журито бе съставено от носителките на титлата „Мисис България“ и световни конкурси за омъжени жени: Илиана Карастоянова, Мира Стоянова, Емилияна Маркова, Станислава Василева, Валери Стефанова, Силвия Величкова, Виктория Божилова, Боряна Янева, Пламена Червенкова, Стойка Николова, Мисис Баба Дони Василева, както и от представители на спонсорите в лицето на Даринка Кръстева, д-р Симеон Личев, Гергана Апостолова и актьорът Йоан Карамфилов.

Конкурсът подкрепи кампанията за изработване на перуки за онкоболни деца на Магама и кампанията за терапия със стволови клетки на малката Лили, която е с диагноза аутизъм.

Не за пръв път казналъчанки грабват титли от този конкурс. Припомняме ви, че миналата година Антония Каменова стана четвърта подгласничка Велинова в конкурса Мисис България 2021.

Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Каква сума от месечния бюджет отделяте за храна?

Обяви от Казанлък:

“Туинс 3“ търси да назначи монтажисти и работници в производствен цех за дограма

“Туинс 3“ търси да назначи монтажисти и работници в производствен цех за дограма

Поради увеличаване обема на работа фирма “ Туинс 3 “ гр.Казанлък , търси да назначи монтажисти и работници в производствен...

Работа 28/02/2024 гр.Казанлък
Комплекс Дамасцена търси готвач, барман/ка и сервитьор

Комплекс Дамасцена търси готвач, барман/ка и сервитьор

Етнографски комплекс ”Дамасцена” търси хора да увеличи екипа си на длъжностите Готвач, Барман/ка и Сервитьор. Нашите...

Работа 23/02/2024 с.Скобелево
Комплекс Дамасцена търси продавач-консултант/ка

Комплекс Дамасцена търси продавач-консултант/ка

Фирма ”Дамасцена” ЕООД набира персонал за своя козметичен магазин, намиращ се в Етнографски комплекс ”Дамасцена”,...

Работа 23/02/2024 с.Скобелево
Заповядайте на празнично хоро на Трети Март в Казанлък!

Заповядайте на празнично хоро на Трети Март в Казанлък!

Скъпи приятели, СНЦ “Приятели на Фолклора“ гр.Казанлък, отново Ви кани на Празнично хоро по случай Трети Март! Заповядайте...

Платени съобщения 22/02/2024 гр.Казанлък
Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН ОЧЕН ПРЕГЛЕД в Оптика ”Новий зир”

Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН ОЧЕН ПРЕГЛЕД в Оптика ”Новий зир”

Перфектните очила за теб в Оптика ”Новий зир”! - Безплатен очен преглед от специалист по очна оптика от гр. Варна...

Платени съобщения 31/01/2024 гр.Казанлък
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак