14:49 | 13 август 23 5244

“Розите“ разгромиха с 5:0 “Берое“ II на стадион “Севтополис“

“Розите“ разгромиха с 5:0 “Берое“ II на стадион “Севтополис“ / Новини от Казанлък

"Розова долина“ /Казанлък/  разгроми с 5:0 "Берое" II Стара Загора  на стадион "Севтополис".

Голмайсторът на казанлъчани Пламен Колев изпълни дузпа и в 15-та минута "Розите" поведоха в резултата, след нарушение за дузпа срещу Стоян Вергиев. В 30-та минута отново Колев покачи резултата на 2:0, след пас на Ивелин Илиев- "Шеки".  След „заучено положение“ от фаул и отправен удар, който вратарят на ,,Берое 2″ отрази, но при добавката резултатът бе покачен на 3:0. По този начин, в 68-та минута Пламен Колев направи своя хеттрик и е водач отново в листата на казанлъчани от 2007 година насам /със 71 попадения/. До края на мача ,,Розите“ контролираха двубоя и не допуснаха изненади от своите противници.

По-добрата и концентрирана игра на домакините беше възнаградена с още 2 гола във вратата на старозагорци. След „извеждащ пас“ в 84-та минута, Николай Георгиев-"Ниньо" се озова срещу  вратаря на дублиращия „Берое“ и изпълни техничен и красив прехвърлящ удар за 4:0. Последният гол в мача беше реализиран от влезлия като резерва „ветеран“ Иван Чергев, с изстрел извън наказателното поле в 86-та / близо до центъра/, който отново прехвърли вратаря на ,,Берое 2″ след рикошет.

Така, казанлъшкият футболен ,, Розова долина“ започна домакинската си кампания с убедителна и заслужена  победа с 5:0 в "Трета лига" на "Югоизток". Следващият мач на ,, Розите“ е на 19 август (събота) като гост на ,,Саяна“ в Хасково от 18:00 часа.

Стартов състав на домакините:

Михаил Михайлов (вратар), Надим Ангелов, Никола Минков, Димитър Димитров, Стоян Вергиев, Стоян Иванов, Иво Иванов (капитан), Мартин Маринов, Николай Георгиев, Пламен Колев, Ивелин Илиев.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак