16:09 | 08 септември 23 3110

Новият посланик на Алжир в България гостува в Казанлък

Новият посланик на Алжир в България гостува в Казанлък / Новини от Казанлък

Новият посланик на Алжир в България гостува в Казанлък, през вчерашния ден. Това става ясно от публикация с официалната страница на кмета Галина Стоянова във фейсбук.  

"Доброто партньорство между институциите е ключът към ползотворната им работа и, за да е на лице, е важно да има приемственост. За доброто партньорство са нужни поне две страни. Оказа се, че на това мнение е и новият посланик на Алжир в България, който гостува на Казанлък вчера и с когото имах удоволствието да се срещна, да разговарям и да му подаря някои от символите на нашата Долина. Обещахме си, че това няма да е последната ни среща и ще търсим възможности за развитие на отношенията между побратимените ни градове – нашият Казанлък и алжирският Блида.

Всъщност още през 2016 г. с екипът ми и общинските съветници предприехме действия по побратимяване на двата града и през септември 2017 г. с тогавашния  заместник – кмет по културата на Община Блида подписахме Меморандум за сътрудничество. Връзките между двата града продължават и днес в дух на разбирателство и сътрудничество, като се надявам да бъде така и в бъдеще. На добър час на новия посланик на Алжир у нас!", се казва в поста на кмета Галина Стоянова. 

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак