09:37 | 23 февруари 24 6491

До два дни се очаква Амая да отпътува за Индия

До два дни се очаква Амая да отпътува за Индия / Новини от Казанлък

В неделя или понеделник се очаква малкото момиченце да отпътува за Индия. Това ще се случи чрез въздушна линийка. Тя ще бъде изпратена от Индия заедно с екип специалисти. Към момента е преведена първоначалната сума за транспортирането ѝ, която е около 200 000лв към лечебното заведение.

Амая е настанена в реанимация на столична болница. 750 000лв е сумата, която е необходима за трансплантацията на ново сърце. Средствата се набират чрез няколко метода - дарения в платформата на Павел Андреев, дарителска сметка, кутии за дарения, концерт, футболен турнир, фризьорски услуги, спектакли и още много други. 622 713лв е събраната сума до момента в платформата Павел Андереев.

Сдружение "Бъдеще за децата" съвместно с казанлъшки фотографи организират благотворителни фотосесии за деца и семейства сред природата. Средства ще отидат за малката Амая. Заповядайте тази събота - 24.02. от 11:00 до 15:00 часа в парк "Розариум", гр. Казанлък или в Комплекс за социални услуги за деца и семейства, ул. "Войнишка" 25, гр. Казанлък. Сесията ще включва между 1 и 3 снимки. Заплащането не е фиксирано, всеки може да остави колкото желае.

В инициативата се включват фотографи от Казанлък - Слави Заяков, Димитър Димитров и Антония Генчева.

"Да използваме хубавото време, което ни обещават синоптиците и да направим Добро!", апелират организаторите.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак