19:51 | 28 май 24 2311

Метин Качан, кандидат за народен представител от листата на ДПС в област Стара Загора

Метин Качан, кандидат за народен представител от листата на ДПС в област Стара Загора / Новини от Казанлък

Метин Качан – председателят на Младежката организация на ДПС в област Стара Загора и член на Централния оперативен съвет на Младежко ДПС с ресор „Устойчиво развитие и иновации”. Момчето, което обича да цитира почетния председател на ДПС и не крие своята любима мисъл – една от многото на д-р Ахмед Доган: "Осъзнай, опознай и бъди верен на себе си, върви по своя път и остави хората да говорят."

За Метин Качан най-добрата инвестиция е тази в младите хора и активното им включване в политическите процеси и предоставяне на възможност за развитие и бъдеща реализация. Освен тази, споделя и други идеологии на ДПС, заради които е и част от Движението.

Член е на Младежко ДПС от 2018 г. Бил е вр.и.д. общински председател на Младежко ДПС-Казанлък в периода 2022-2023 г., докато през 2024 г. на редовна отчетно-изборна конференция не го избират за областен председател на Младежко ДПС - Стара Загора.

Казва, че именно последователността на ДПС в годините я прави устойчива на времето. „Хората се променят, партията също израства и се променя, но, ако хората запазват човешкото в себе си и доброто си сърце, то Движението запазва основния си приоритет – хората и защитата на техните права и свободи.”

Метин, който през ноември ще навърши 25 години, обича да бъде сред хората по всякакви поводи. Обича да бъде #заедносхората и сред природата и вероятно затова е избрал професията „инженер – лесовъд”. Днес Метин Качан е бакалавър по „Горско стопанство” в Лесотехнически университет, гр. София. Владее турски и английски езици.

Той е част от кандидатдепутатската листа на ДПС в област Стара Загора.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак