12:32 | 29 май 24 1618

Второто издание на “Училище за родители“ в Поликлиниката ще засегне темата за най-честите инфекции през пролетно-летния период

Второто издание на “Училище за родители“ в Поликлиниката ще засегне темата за най-честите инфекции през пролетно-летния период / Новини от Казанлък

На 31 май 2024г. в казанлъшката Поликлиника ще се състои втората среща от новата инициатива на здравното заведение - Училище за родители. Темата ще бъде свързана с най-честите инфекции през пролетно-летния период; и във връзка с епидемичната обстановка обявена до 31 юли 2024г. Занятията са напълно безплатни. Те ще продължат два часа - от 14.00ч. до 16.00ч. и ще бъдат проведени в Конферентната зала на ДКЦ Районна поликлиника гр. Казанлък.

В сезона на респираторните вирусни инфекции, цъфтящите дървета и поленови алергии, всички трепетно очакващи своята рожба или настоящи родители могат да научат полезни практики от лектора и инициатор за създаването на „Училище за родители“ - д-р Ралица Пейчева.

Много въпроси стоят пред бъдещите родители и – съответно – много отговори.  Част от тях ще бъдат засягани от старозагорската лекарка в ежемесечни срещи.

Инициативата "Училище за родители" ще се състои ежемесечно в обявена предварително дата, а засяганите теми ще бъдат от различно естество, касаещи растежа, развитието, храненето, закаляването и борбата с най - честите инфекции при децата. Основен лектор на ще бъде педиатърът д-р Ралица Пейчева. Посещенията ще бъдат безплатни, във връзка с ангажимента, който ДКЦ Районна поликлиника има към развитието и стимулирането на детско и майчино здравеопазване !

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак